Nicolae Stanciu, două goluri într-o repriză pentru Slavia Praga! A marcat a patra oară în doar șapte zile: „Reușita a fost fabuloasă!” VIDEO

1 lună in urmă 7

Nicolae Stanciu a marcat iar în tricoul Slaviei Praga, de această dată o dublă, dovedind că trece printr-o perioadă excelentă înaintea meciurilor pe care România le joacă în această lună, în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

În partida cu Mlada Boleslav, Stanciu a deschis scorul cu o execuție superbă din lovitură liberă, lăudată și de contul de twitter al celor de la Slavia. „Reușita a fost fabuloasă”, au scris cehii.

Joi, Stanciu a înscris un alt gol superb, de această dată în Europa League, în remiza campioanei Cehiei cu Rangers, scor 1-1, după ce punctase și în urmă cu o săptămână, în victoria cu Ostrava, scor 2-1.

Nicolae Stanciu, dublă pentru Slavia Praga! Gol superb din lovitură liberă cu Mlada Boleslav

După ce a fost lăudat și de Steven Gerrard pentru reușita de senzație din Europa League, internaționalul român nu s-a relaxat și a continuat să marcheze pe bandă rulantă.

Duminică, în duelul cu Mlada Boleslav, Nicolae Stanciu s-a remarcat prima dată în minutul 28, atunci când a deschis scorul cu o execuție perfectă din lovitură liberă, balonul lovind și bara înainte de a intra în poartă.

Fostul jucător de la FCSB a recidivat în minutul 40 și a reușit dubla în fața unei echipe care a ajuns să lupte pentru evitarea retrogradării.

VIDEO: Golurile lui Nicolae Stanciu pentru Slavia Praga

Internaționalul român a fost transferat de Slavia Praga, în vara lui 2019, de la Al-Ahli, pentru suma de patru milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația din Cehia.

Anul trecut, Stanciu era criticat de Helmut Duckadam pentru felul în care joacă în partidele importante: „Eu am o problemă cu Stanciu, nu mă refer la una personală. La jocurile cu miză, repet asta cât o să trăiesc eu, dispare”.

The post Nicolae Stanciu, două goluri într-o repriză pentru Slavia Praga! A marcat a patra oară în doar șapte zile: „Reușita a fost fabuloasă!” VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă