Nicolae Stanciu, dezvăluiri despre viața de familie! Cum și-a întâlnit soția: ”M-am îndrăgostit când am văzut-o!”

3 săptămâni in urmă 24

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Anul acesta, Stanciu și soția sa, Andreea Beldean, vor aniversa zece ani de relație. Anul trecut a venit pe lume fetița lor, Ecaterina, iar cuplul se pregătește pentru nașterea celui de-al doilea copil.

Nicolae Stanciu, dezvăluiri despre viața de familie! Cum și-a întâlnit soția: ”M-am îndrăgostit când am văzut-o!”

Mijlocașul echipei naționale a mărturisit că s-a îndrăgostit de soția sa pe rețelele de socializare, iar prima întâlnire a avut loc într-o stație de autobuz.

Galerie Foto

M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună.

Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani și suntem de 9 ani împreună. De când s-a născut fetița totul e diferit, adică nu mai poate să ne supere nimic”, a declarat Nicolae Stanciu, invitat în podcastul ”Vorbe la timp”.

Stanciu a mărturisit că apariția fetiței sale i-a schimbat profund viața, iar cuplul a devenit mult mai bine sudat.

Nu mi-am imaginat niciodată că o să fie atât de frumos sau că poți să iubești pe cineva atât de mult. Nu știam ce să fac primele luni pentru că ea mânca, dormea, eu nu puteam să fac chiar nimic.

Îmi place să îmi petrec tot timpul cu ea și cu soția, să avem activități. De multe ori o ajut pe soție să se odihnească, dorm eu cu fetița”, a mai spus Stanciu.

Stanciu se pregătește să devină tată pentru a doua oară anul acesta: ”La ultimul control avea 12 săptămâni. Cel mai important este să îi crești într-o atmosfera bună, să se simtă iubiți”.

Nicolae Stanciu a reacționat după ce Anamaria Prodan i-a anunțat plecarea de la Slavia Praga

Nicolae Stanciu a mărturisit că își dorește să câștige în continuare trofee, ceea ce are șanse mari să realizeze dacă va continua la Slavia.

Din vară intru în ultimul an de contact și iau în calcul orice. Momentan, mă simt foarte bine la Slavia! Vreau campionatul, vreau trofee. Pentru mine asta contează mai mult decât banii. Vreau să am multe trofee când mă las. Să-mi fac o cameră cu toate”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit GSP.ro.

Întrebat ce ar alege între o ofertă superioară din punct de vedere financiar și rămânerea la Slavia Praga, Nicolae Stanciu a reiterat că își dorește să continue la campiona Cehiei.

Depinde unde în străinătate și depinde de echipă. Dacă s-ar întâmpla lucrul ăsta, Slavia ar avea prima șansă pentru tot ce-am trăit aici și câte mi-a oferit”, a recunoscut Nicolae Stanciu.

Etichete: echipa nationala , nicolae stanciu , familie , slavia praga

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă