Nicolae Stanciu, dezlănțuit în tricoul Slaviei Praga. Internaționalul român, „dublă” superbă într-un meci cu cinci goluri cu Slovacko, formația de pe locul trei | VIDEO

1 lună in urmă 2

Nicolae Stanciu culege laude după fiecare apariție în tricoul Slaviei Praga. Internaționalul român a marcat o „dublă” în confruntarea cu Slovacko, în etapa cu numărul 21, la doar trei zile după apariția spectaculoasă din duelul cu Leicester din Europa League. Liderul din Cehia a fost condus de două ori și s-a impus cu 3-2.

Mirel Rădoi primește vești grozave din Cehia. Nicolae Stanciu, un jucător pe care se bazează foarte tare, trece printr-o perioadă foarte bună. Internaționalul român este un fotbalist de care rivalii se tem tot mai tare, dar în fața căruia nu găsesc soluții.

Așa s-a întâmplat și în duelul cu Slovacko, formație aflată pe poziția a treia. Gazdele au condus de două ori, dar de fiecare dată a egalat Nicolae Stanciu. Prima oară în minutul 36 din penalty și a doua oară în minutul 72. Mijlocașul Slaviei a ajuns la șase goluri în acest campionat. Oaspeții au mai înscris o dată și în minutul 81, iar Lingr a adus victoria.

Slavia Praga are 52 de puncte cu 11 mai mult decât Sparta Praga, echipa de pe locul doi unde evoluează Florin Niță.

Nicolae Stanciu, pregătit de duelul cu Ianis Hagi

Nicolae Stanciu a jucat foarte bine și în duelul din deplasare cu Leicester, câștigat cu 2-0 cu Slavia Praga, și a pasat la primul gol al partidei.

„Incredibil de bună. Mingea și-a continuat zborul peste grupul de jucători din fața porții, iar eu doar am trimis-o în poartă. M-am concentrat și a ieșit”, a declarat Lukas Provod, omul care a deschis scorul, în partida pe care formația din Cehia a câștigat-o cu 2-0.

În turul următor, internaționalul român va avea un duel special pentru că Slavia Praga va înfrunta Glasgow Rangers, formația unde evoluează Ianis Hagi.

„Rangers este o echipă bună, va fi un test important și dificil pentru noi. Dar este o tragere la sorți care îmi place, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow.

Abia aștept să joc împotriva lor, va fi o «dublă interesantă»”, a declarat Nicolae Stanciu.

The post Nicolae Stanciu, dezlănțuit în tricoul Slaviei Praga. Internaționalul român, „dublă” superbă într-un meci cu cinci goluri cu Slovacko, formația de pe locul trei | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă