Nicolae Stanciu, avertisment înaintea meciului România – Liechtenstein. „Ne-am descătușat, dar o să avem probleme dacă nu intrăm concentrați!”

1 lună in urmă 26

Echipa națională a României primește vizita lui Liechtenstein, duminică, 5 septembrie, ora 21.45, în preliminariile Campionatului Mondial 2022, iar Nicolae Stanciu a trimis un avertisment.

Echipa națională a învins Islanda, scor 2-0, în preliminariile Campionatului Mondial 2022, în Reykjavik, iar „tricolorii” se pregătesc pentru duelul cu Liechtenstein de pe „Arena Națională”.

Unul dintre cei mai în formă jucători din lotul lui Mirel Rădoi, Nicolae Stanciu, a vorbit despre meciul pe care „tricolorii” trebuie să îl joace cu Liechtenstein, pe „Arena Națională”.

Nicolae Stanciu, avertisment înaintea meciului România – Liechtenstein

Fotbalistul lui Mirel Rădoi trage semnalul de alarmă în ceea ce privește nivelul de concentrare al fotbaliștilor.

„Ne-a descătușat puțin, aveam nevoie de cele trei puncte din Islanda. Va fi din ce în ce mai bine. Chiar dacă toată lumea crede că o să avem meci ușor cu Liechtenstein, dacă nu intrăm concentrați, o să avem probleme”, a declarat Nicolae Stanciu, la conferința de presă.

Nicolae Stanciu la un antrenament al echipei naționale a României

Nicolae Stanciu: „O să joc oriunde este nevoie!”

Nicolae Stanciu a vorbit și despre forma sa și a transmis că este dispus să joace pe orice post are nevoie Mirel Rădoi și a explicat că îi este mai ușor să evolueze când îi are în spate pe Răzvan Marin sau Dragoș Nedelcu.

„Au fost multe meciuri și la echipa de club unde am avut o poziție mai joasă. O să joc oriunde este nevoie de mine. Mă simt foarte bine la lot, am fost bine și din punct de vedere fizic, pentru că antrenorul de la Slavia m-a lăsat mai devreme să vin la lot. E mult mai ușor când ai un jucător ca Răzvan Marin sau Nedelcu în spate, că știi că ești acoperit”, a transmis Nicolae Stanciu.

Pentru echipa națională a României urmează meciul cu Liechtenstein, duminică, 5 septembrie, ora 21.45, în Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

The post Nicolae Stanciu, avertisment înaintea meciului România – Liechtenstein. „Ne-am descătușat, dar o să avem probleme dacă nu intrăm concentrați!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă