Nicolae Stanciu a venit cu lămuriri, după declarația bizară a tehnicianului Slaviei Praga: „Nu îmi interzice antrenorul!”

3 săptămâni in urmă 1

Nicolae Stanciu a venit cu lămuriri, după ce Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, a avut o declarație controversată despre cum jocurile echipei naționale influențează evoluțiile lui Stanciu.

Nicolae Stanciu (27 de ani) a fost transferat de Slavia Praga, în vara lui 2019, de la Al-Ahli, pentru patru milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația cehă.

„Îl ajută foarte mult că nu merge la echipa națională, că este alături de echipa de club tot timpul. Asta i-a provocat probleme mari, mai ales toamna trecută, când existau acțiuni de durată. Ambele goluri au fost frumoase, este greu de ales care a fost mai bun. Dar nu aș vorbi doar despre el, toți băieții au jucat foarte bine”, a spus Trpisovsky, potrivit isport.blesk.cz.

Nicolae Stanciu a venit cu lămuriri, după declarația bizară a tehnicianului Slaviei Praga

Internaționalul român susține că tehnicianul Slaviei nu îi interzice să participe la acțiunile echipei naționale și consideră că declarația controversată a acestuia s-a referit la perioada grea prin care a trecut, din cauza restricțiilor impuse de pandemie și eșecurile „tricolorilor”.

„Eu mă simt bine la națională. Nu îmi interzice antrenorul. Probabil s-a gândit că în urmă cu câteva luni am avut o perioadă foarte grea în toamna trecută și am explicat că înaintea meciurilor din Champions League, au decis să stăm închiși 3 săptămâni în camera de hotel, mergeam cu autocarul la antrenament și apoi ne întorceam și rămâneam iar închiși în hotel. La națională, același lucru, apoi am avut deplasarea în Islanda.

Dar am stat și departe de familie, soția era însărcinată, și am ratat și calificarea în UCL, și calificarea la EURO, și s-a dus și Nations League în acea lună și jumătate.

Ne bucurăm foarte mult pentru nașterea fetiței, acum sunt mult mai fericit, mult mai liniștiți și cred că asta mă ajută în jocul meu.

Mă bucur că cei de aici au scris frumos despre mine. E important să te bucuri de încrederea pe care ți-o oferă antrenorii și colegii din echipă, care sunt mereu alături de mine. Eu cred că echipa și stilul pe care vrea antrenorul să îl jucăm mi se potrivește la calitățile pe care le am. Mă bucur că am reușit să marchez mai mult, parcă orice minge intră în poartă”, a declarat Nicolae Stanciu, la Digi Sport.

The post Nicolae Stanciu a venit cu lămuriri, după declarația bizară a tehnicianului Slaviei Praga: „Nu îmi interzice antrenorul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă