Nicolae Robu, revoltat pe situaţia din Timişoara, în legătură cu centrele de vaccinare. „Incompetenţă şi bătaie de joc! O adevărată ruşine naţională”

1 lună in urmă 2

„Incompetenţă, bătaie de joc la adresa timişorenilor! O adevărată ruşine naţională! NAŢIONALĂ! Stimaţi timişoreni, cum vă explicaţi dumneavoastră că: în Iaşi sunt funcţionale 12 centre de vaccinare; în Cluj sunt funcţionale 10 centre de vaccinare; în Timişoara sunt funcţionale 2 centre de vaccinare? Cum vă explicaţi? Astăzi am aflat că, în situaţia creată, timişorenii sunt repartizaţi pt vaccinare la Lugoj, la Deta etc. Aşa ceva v-aţi dorit când aţi votat, stimaţi timişoreni?! Sunt convins că în niciun caz! Aspiraţia firească, omenească, spre mai bine, au fost exploatate cu o totală lipsă de scrupule, prin promisiunile mincinoase “fără număr” pe care dumneavastră, în buna dumneavoastră credinţă, le-aţi crezut!„, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Situaţie controversată în Timişoara. Trei cadre medicale, infectate cu COVID după ce s-au vaccinat!

Mesajul lui Nicolae Robu vine după ce primarul Timişoarei Dominic Fritz a anunţat, sâmbătă, că în oraş vor fi operaţionalizate doar două centre de vaccinare. „Echipa noastră din Primărie, dar şi companiile private care ne-au sărit în ajutor, continuă zi şi noapte să amenajăm toate centrele pentru momentul în care vor putea funcţiona la maxima capacitate”, a spus Fritz.

În prezent, la Timişoara sunt funcţionale două centre de vaccinare, la Iulius Town (două fluxuri) şi la Spitalul Clinic CF Timişoara. Mai sunt centre de vaccinare la Spitalul orăşenesc Deta, Spitalul orăşenesc Făget, Spitalul orăşenesc Sânnicolau Mare, Spitalul Municipal Lugoj, Centrul de la Dumbrăviţa şi Centrul de la Ghiroda. Luni, Prefectura Timiş a anunţat că se suplimenteaza cu 9 spatiile de vaccinare în Timiş. Se deschid două centre noi, la Moşniţa Veche şi Giroc, şi se adaugă un flux la cel din Lugoj.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă