Nicolae Păun, mijlocașul urmărit de FCSB, rămâne la Sepsi! Anunț clar: ”Au fost telefoane. Clubul nu e dispus să-l vândă”

4 săptămâni in urmă 27

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Datorită prestațiilor de la Sepsi, Nicolae Păun a intrat în atenția FCSB-ului, care s-a interesat de situația sa de la Sepsi.

Nicolae Păun, mijlocașul urmărit de FCSB, rămâne la Sepsi

Cornel Șfaițer, președintele lui Sepsi, a confirmat că au existat ”telefoane” pentru Nicolae Păun, nu, însă, și o ofertă concretă, dar a ținut să precizeze că mijlocașul nu va pleca de la clubul din Sfântu Gheorghe în această iarnă.

Păun e un jucător interesant. S-a vehiculat numele lui. Ceea ce mi-a arătat Păun, tărie lui de caracter și prestația lui din jocul cu FCSB, unde a dat dovadă de atitudine. El va ajunge la un nivel mult mai bun, e un copil extraordinar, care cred că va crește și va avea șansa să prindă un transfer mult mai bun. Cred mult în Păun.

Telefoane, da, ofertă concretă, nu. Clubul Sepsi nu e dispus să-l lase pe Păun să plece până în vară, doar dacă va fi o ofertă de nerefuzat. Păun are nevoie de Sepsi în retur, are nevoie să prindă experiență”, a declarat Cornel Șfaițer, în cadrul unui interviu acordat jurnalistului Digi Sport Marian Codirlă.

VIDEO cu declarațiile lui Cornel Șfaițer:

Nicolae Păun, despre posibilitatea de a ajunge la FCSB

După ultimul meci al anului, 0-0 chiar cu FCSB, Nicolae Păun a recunoscut că și-ar dori să ajungă la echipa bucureșteană.

Sună bine (n.r.- o ofertă de la FCSB), dar acum vreau să merg în vacanță. Mi-aș dori să fac pasul la o echipă mai mare, dar vom vedea ce se va întâmpla. E concurență mare, dar dacă nu încerc, nu am de unde să știu dacă mă descurc. Dumiter mi-a transmis că mă așteaptă”, a recunoscut Nicolae Păun.

Etichete: gigi becali , cornel sfaiter , nicolae paun

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă