Nicolae Guță a ajuns la tribunal. Ce s-a întâmplat cu băiatul manelistului

1 lună in urmă 32

Nicolae Guță a ajuns la tribunal. Este un nou scandal în familia manelistului. Ce s-a întâmplat cu băiatul cântărețului, citiți în articolul de mai jos.

Nou scandal în familia lui Nicolae Guță. De ce a dat-o în judecată manelistul pe Narcisa Guță

Nicolae Guță a ajuns din nou la tribunal, scrie spynews.ro. Nicolae Guță a început un nou scandal în familie, din cauza băiatului pe care îl are cu Narcisa Guță. Cântărețul a declarat că deja a acționat-o în judecată pe mama copilului său.

Nicolae Guță are nu mai puțin de 11 copii. Manelistul este mândru de fiecare și declară că îi iubește pe toți la fel, în contextul în care aceștia sunt făcuți cu mame diferite. Cu unele dintre acestea, Nicolae Guță nu se mai înțelege deloc.

Narcisa Guță a fost o obișnuită a emisiunilor TV de scandal, cu ceva timp în urmă

Una dintre acestea este nimeni alta decât Narcisa Guță. Bruneta alături de care aapărut de foarte multe ori la TV, provocând scandaluri mari, care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură, căci cei doi, la vremea respectivă, aveau mereu câte ceva nou.

În prezent însă, deși s-au retras demult din lumina reflectoarelor, Nicolae Guță a revenit la Antena Stars și a aruncat bomba.

Nicolae Guță, supărat tare de tot pe fosta lui soție, Narcisa Guță

Acum, Nicolae Guță este foc și pară pe Narcisa Guță, pentru că băiatul lor, Alberto, este la un pas de a-și pierde libertatea.

Nicolae Guță a dezvăluit că băiatul lui a luat-o pe căi greșite și că a dat-o în judecată pe Narcisa, iar acum așteaptă ca legea să își facă treabă și să îi salveze copilul.

Narcisa și nici fiul ei nu îi mai răspunde lui Nicolae Guță la Telefon. Ce se întâmplă cu Alberto

Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasabil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat, foarte supărat, Nicolae Guță.

The post Nicolae Guță a ajuns la tribunal. Ce s-a întâmplat cu băiatul manelistului appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă