Nicolae Grigore, afectat la propriu de eșecul Rapidului cu FK Csikszereda. Mihai Iosif, trimis la interviuri: ”Nu am venit la înaintare sau săgeată. E surmenat. A trăit la intensitate foarte mare.” Discurs sincer al ”secundului”

1 lună in urmă 6

Al treilea meci din acest an, nu a adus nici de această dată victoria la Rapid. Deși giuleștenii erau convinși că vor lua cele trei puncte cu FK Csikszereda, în etapa a 18-a, și nu concepeau alt rezultat, în cele din urmă au cedat cu 1-3.

Nicolae Grigore, afectat după meciul cu FK Csikszereda

Intensitatea meciului, importanța și presiunea și-au spus cuvântul pe antrenorul principal Nicolae Grigore, care nu a putut să vină la interviurile de la finalul confruntării. Astfel, în locul său a sosit antrenorul secund Mihai Iosif, același care a vorbit și înaintea jocului cu FK Csikszereda, în locul lui Grigore.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Nicolae Grigore, afectat la propriu de eșecul Rapidului cu FK Csikszereda. Mihai Iosif, trimis la interviuri: ”Nu am venit la înaintare sau săgeată. E surmenat. A trăit la intensitate foarte mare.” Discurs sincer al ”secundului” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă