Nicolae Grigore, adevărul despre plecarea de la Rapid: „Simțeam că trebuie să se schimbe ceva”

2 săptămâni in urmă 2

Nicolae Grigore (37 de ani), fostul antrenor al Rapidului, a oferit explicații pentru rezultatele modeste înregistrate pe banca giuleștenilor și a vorbit despre plecarea sa de la echipă.

Doar cinci meciuri a condus Nicolae Grigore din postura de antrenor la Rapid și a înregistrat o singură victorie, două remize și două înfrângeri.

După ce a decis să își dea demisia, Mihai Iosif a preluat din nou conducerea băncii tehnice și a reușit să o califice pe Rapid în play-off-ul Ligii 2.

Nicolae Grigore, adevărul despre rezultatele modeste și plecarea de la Rapid

Nicolae Grigore a explicat ce crede că nu a mers la echipă, sub conducerea sa și a dezvăluit în ce moment a decis să își prezinte demisia.

„Sunt lucruri de care vreau să mă detașez. Eu vreau să rămân cu munca pe care am făcut-o acolo și cu ce am reușit în cele trei luni cât am fost antrenorul Rapidului. Cred că am lăsat o echipă, din punct de vedere fotbalistic, foarte bine.

O echipă care câștigă la patru zile de maniera de care a făcut-o cu Dunărea Călărași nu poate să fie o echipă prost antrenată sau prost pregătită. Cred că am avut parte de o conjunctură nefavorabilă din punct de vedere al șansei. Am fost egalați în minutul 90+2 de Ripensia Timișoara. A fost un meci, din punctul meu de vedere, nu bun, dar nu neapărat rău, la Buzău, o echipă bună de Liga 2, unde am făcut egal.

După care a fost acel meci, cu o conjunctură total nefavorabilă, pentru că toată săptămâna am avut parte de vreme de primăvară și în ziua meciului cu Csikszereda a nins, a fost un meci de luptă, de bătaie. La final a venit acest meci de la Slobozia în urma căruia am renunțat, unde au fost două greșeli personale.

Eu după meci am hotărât să plec. Probabil aș fi putut să duc și aceste două meciuri până la capăt. Simțeam că trebuie să se schimbe ceva”, a spus Nicolae Grigore, la Digi Sport.

The post Nicolae Grigore, adevărul despre plecarea de la Rapid: „Simțeam că trebuie să se schimbe ceva” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă