Nicolae Dică s-a vaccinat împotriva COVID-19, dar a fost depistat pozitiv! Secundul lui Rădoi ratează meciurile din septembrie ale României

1 lună in urmă 45

Nicolae Dică ratează meciurile echipei naționale a României din luna septembrie, toate acestea deoarece a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Staff-ul echipei naționale a României a fost testat înaintea cantonamentului care va începe la finalul etapei a 7-a din Liga 1, iar un singur rezultat a fost pozitiv.

Selecționata condusă de Mirel Rădoi se pregătește pentru meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord din preliminariile Campionatului Mondial 2022 din Qatar, dar Nicolae Dică nu va putea fi alături de selecționerul României.

Nicolae Dică, depistat pozitiv cu COVID-19

Federația Română de Fotbal a anunțat că Nicolae Dică a fost testat pozitiv cu COVID-19 înainte ca echipa națională a României să se reunească, chiar dacă acesta s-a vaccinat și i-a îndemnat pe fotbaliști să facă același lucru. Astfel, secundul lui Mirel Rădoi va intra în izolare.

În aceste condiții, Nicolae Dică nu îl va putea ajuta pe Mirel Rădoi la meciurile cu Islanda (deplasare), Liechtenstein (acasă) și Macedonia de Nord (deplasare). FRF a ținut să anunțe că ceilalți membrii din staff-ul lui Rădoi sunt sănătoși, dar că se va mai efectua o testare PCR până sâmbătă.

Anunțul FRF:

„În urma rezultatelor primite la testarea COVID PCR efectuată de staff-ul primei reprezentative, Nicolae Dică va intra în izolare și nu va fi prezent la acțiunea dedicată celor 3 meciuri de la început de septembrie.

Nicolae Dică a primit rezultat pozitiv la testare și a intrat în izolare de îndată ce i-a fost comunicat rezultatul. Antrenorul este vaccinat împotriva COVID și se simte bine. Toți ceilalți membrii ai staff-ului echipei naționale au primit rezultate negative.

Este vorba de testarea PCR premergătoare cantonamentului pe care toți membrii staff-ului o parcurg la fiecare acțiune. Până sâmbătă, la intrarea în cantonament, va fi efectuată încă o testare PCR pentru staff. Ulterior, vor fi testări rapide zilnice în perioada 28 august – 8 septembrie la Mogoșoaia, plus cele trei testări PCR impuse de UEFA pentru desfășurarea celor trei partide, în același interval.”, a anunțat FRF.

The post Nicolae Dică s-a vaccinat împotriva COVID-19, dar a fost depistat pozitiv! Secundul lui Rădoi ratează meciurile din septembrie ale României appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă