Nicolae Dică nu o vede cu ochi buni pe FCSB în partida cu Backa Topola: „Sunt jucători importanţi care au Covid!”

2 months ago 2

FCSB a fost lovită crunt de coronavirus, mai mulți oameni din cadrul clubului bucureștean fiind infectați cu COVID-19. Problema este cu atât mai mare încât FCSB va disputa joi partida contra sârbilor de la Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League. Nicolae Dică, secund la naționala României și fost antrenor principal la FCSB, nu o veder cu ochi buni pe formația roș-albastră în meciul cu Topola.

Partida Backa Topola – FCSB se va juca joi, de la ora 22:00.

Nicolae Dică nu o vede cu ochi buni pe FCSB în partida cu Backa Topola

Secundul lui Mirel Rădoi la naționala României susține că jucătorii de la FCSB infectați cu noul coronavirus sunt fotbalișri importanți, astfel că va fi greu pentru staff să formeze o echipă competitivă pentru meciul cu Topola.

„Sunt jucători importanţi care au Covid. Va fi dificil pentru aceşti jucători, pentru staff să reuşească să facă o echipă, să îi ţină pe jucători în formă”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Ovidiu Kurti, Marius Popa, Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Mihai Stoica, Bogdan Stoica, Marius Ianuli şi jucătorii Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase şi Iulian Cristea sunt toți oamenii de la FCSB infectați cu noul coronavirus.

Ciprian Marica știe ce trebuie să facă FCSB pentru a juca meciul cu Backa Topola

Ciprian Marica, fost jucător la FCSB și Dinamo, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre ceea ce trebuie să facă FCSB, după ce în cadrul formației bucureștene s-a format un adevărat focar de coronavirus înaintea meciului cu Backa Topola din turul 3 preliminar al Europa League.

Fostul jucător al lui FCSB este de părere că formația bucureșteană ar trebui să retesteze pentru coronavirus toți jucătorii, iar cei care vor ieși negativi și la al doilea test, ar trebui să facă deplasarea în Serbia pentru meciul cu Backa Topola.

În orice caz, Ciprian Marica consideră că FCSB are un lot mult mai valoros decât cel al lui Backa Topola și nu crede că va avea o problemă în drumul către accederea în turul 3 preliminar al Europa League.

„E greu și în situația asta este de neconceput ca o echipă să piardă la «masa verde». Trebuie ca jucătorii să fie retestați, iar echipa să meargă mai departe. Nu trebuie să închidem echipa așa cum s-a mai întâmplat. Există erori, am văzut și la CFR. Cei care ies la al doilea test ar trebui băgați în carantină, iar cei care ies negativ, să meargă mai departe și să joace.

În orice condiții, Steaua are un lot valoros, ar trebui să se bată de la egal la egal. Pot face față, nu cred că au de ce să fie inferiori”, a declarat Ciprian Marica, la ProSport Live.

The post Nicolae Dică nu o vede cu ochi buni pe FCSB în partida cu Backa Topola: „Sunt jucători importanţi care au Covid!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools