Nicolae Dică, nerăbdător să vadă meciul Rapid – FCSB. „Se anunță spectacol!” Ce fac antrenorii celor două echipe înaintea derby-urilor

2 luni in urmă 31

Nicolae Dică este nerăbdător să vadă derby-ul pe care Rapid îl va juca împotriva FCSB, în etapa a 5-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022.

Rapid primește vizita celor de la FCSB duminică, 15 august, ora 21.30, în etapa a 5-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, pe Arena Națională, iar Nicolae Dică se așteaptă să vadă un adevărat spectacol.

Secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională a României a analizat cele două rivale din București și a explicat cum excelează fiecare dintre ele.

Nicolae Dică, nerăbdător să vadă meciul Rapid – FCSB

Mai mult, cel care a fost și tehnicianul vicecampioanei României a dezvăluit ce trebuie să facă cei doi antrenori înaintea derby-ului Rapid – FCSB.

„Când joci cu 30-40000 în tribună ce să mai…mai trebuie să mai vină antrenorul să te mai motiveze? Nu mai poate să îţi spună absolut nimic, doar să pregătească jocul tactic. 

Dintre adversarii pe care i-ai avut în astfel de meciuri, cel mai greu de depăşit era Constantin. Marius Constantin. Pentru că era tănâr atunci, avea vână în el, era rău şi era un adversar dificil.  Şi Săpunaru, dar Constantin era mai dur ca el. 

Steaua are un lot mai tânăr, cu jucători de la mijlocul terenulşui în sus care pot face diferenţa 1 contra 1, pe spaţii mici au tehnică bună. Rapid mizează foarte mult pe aceşti jucători cu experienţă care nu sunt la prima tinereţe, dar s-a văzut pe acest început de campionat că contează experienţă.

Aportul lor în teren se vede, au început foarte bine, cred că nici ei nu se aşteptau. Mă aştept la un meci spectaculos pentru că Rapid nu este echipa aia care să spui că stă în 30-40 metri şi joacă contraatac. E o echipă care joacă, care încearcă să pună probleme adversarului”, a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

The post Nicolae Dică, nerăbdător să vadă meciul Rapid – FCSB. „Se anunță spectacol!” Ce fac antrenorii celor două echipe înaintea derby-urilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă