Nicolae Dică, momente de relaxare după perioada nefastă trăită la echipa națională | VIDEO EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 15

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională, a trecut printr-o perioadă grea, având în vedere rezultatele dezastruoase înregistrate de „tricolori” în debutul preliminariilor CM 2022. Astfel că Nicolae Dică a luat o mică pauză, pentru a-și „reîncărca bateriile”.

În primele trei meciuri din preliminariile CM 2022, România a înregistrat o victorie și două înfrângeri.

„Tricolorii” se află în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

Nicolae Dică, momente de relaxare după perioada nefastă trăită la echipa națională

Secundul naționalei a ales să se relaxeze pe terasa unui restaurant din Capitală. ProSport l-a surprins pe Nicolae Dică împreună cu doi prieteni, aceștia având o discuție la una dintre mesele restaurantului.

Nicolae Dică, declarație „acidă” pentru Andrei Vochin

Nicolae Dică l-a „taxat” pe Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, care a vorbit în termeni duri despre discursul selecționerului Mirel Rădoi, acordat după partida Armenia – România, 3-2.

În urma meciului pierdut cu Armenia, în preliminariile CM 2022, Mirel Rădoi a avut un discurs critic la adresa jucătorilor României, care nu a fost pe placul tuturor.

Secundul naționalei s-a arătat deranjat de declarația lui Andrei Vochin și susține că acesta ar fi putut să vină la birou și să vorbească, în mod personal, cu Mirel Rădoi.

„Cum a făcut dânsul, care a vorbit aici, putea să vină la noi la birou şi să vorbească, nu cu mine, cu Mirel […] Obiectivul este să luăm locul al doilea. Este clar, pentru că avem şanse. Dacă noi reuşim să câştigăm cele două jocuri cu Islanda, câştigăm cu Armenia, acasă, şi jucăm cu Macedonia care pe care”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

The post Nicolae Dică, momente de relaxare după perioada nefastă trăită la echipa națională | VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă