Nicolae Dică își recunoaște greșeala: „Voiam mai mult de la el! Nu mi-a ieșit”

1 săptămână in urmă 22

Nicolae Dică (42 de ani) recunoaște că a greșit când l-a folosit pe Denis Haruț (23 de ani) „închizător” în meciul dintre CS Universitatea Craiova - FCSB, scor 2-1.  / FOTO: Imago +13   FOTO

Nicolae Dică (42 de ani) recunoaște că a greșit când l-a folosit pe Denis Haruț (23 de ani) „închizător” în meciul dintre CS Universitatea Craiova - FCSB, scor 2-1. / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022, 22:19 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 22:20

Nicolae Dică (42 de ani) recunoaște că a greșit când l-a folosit pe Denis Haruț (23 de ani) „închizător” în meciul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB, scor 2-1. 

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB a fost prefațat de o conferință inedită a lui Mirel Rădoi. Antrenorul oltenilor a încercat să ghicească echipa de start a lui Dică. Nu a nimerit inovația adversarului, Denis Haruț urcat la mijlocul terenului. Inclusiv Dică recunoaște că a fost o idee greșită. 

 „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004

FCSB

Băiatul lui Alexandru Tudor e golgeter la FCSB » Ce spunea „Brad Pitt” despre el în 2018: „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004

Nicolae Dică recunoaște greșeala din CS Universitatea Craiova - FCSB

„Pe mine m-a amuzat. Eu știam în mare echipa, aveam doar un semn de întrebare la Florinel Coman. Eu mă gândisem deja la Haruț. Când l-am văzut pe Mirel, chiar m-a amuzat. Nu știu cum a gândit-o el. 

Nu e vorba de pariu în cazul lui Haruț. Mai aveam doar varianta Dulca. M-am gândit așa pentru că voiam să joc cu Oaidă și Olaru interi, să fim mai agresivi. Haruț e un jucător inteligent, pasează bine de obicei. Dacă am pierdut jocul înseamnă că nu mi-a ieșit. Voiam mai mult de la el. Dar și de la ceilalți!”, a comentat Dică la „Sport Report” de la Orange Sport. 

Denis Haruț a rezistat doar 45 de minute în meciul de pe „Oblemenco”. A fost înlocuit la pauză cu David Miculescu, la scorul de 1-1. Nota primită în Gazeta Sporturilor a fost 6.

VIDEO „E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

Citește și alte știri despre FCSB:

 „Băi fraților, mor doar ai noștri, aici?”

FCSB

Dumitru Dragomir atacă ultimul ordin dictat de Becali: „Băi fraților, mor doar ai noștri, aici?”

 „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004

FCSB

Băiatul lui Alexandru Tudor e golgeter la FCSB » Ce spunea „Brad Pitt” despre el în 2018: „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004

Playtech: New York Times, anunț ULUITOR! Ce vrea să facă Putin în România e HALUCINANT


Top știri

Nu părăsiţi incinta!
Citiţi în continuare :)

Top video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă