Nicolae Dică îl înțeapă pe Cristi Săpunaru și explică de ce n-a fost convocat de Mirel Rădoi. „Să ne rugăm de toți jucătorii retrași să revină?”

1 lună in urmă 20

Nicolae Dică îl înțeapă pe Cristi Săpunaru, după ce mai mulți oameni din fotbalul românesc au contestat faptul că fundașul central n-a fost convocat la echipa națională a României.

Cristi Săpunaru a avut un început de sezon foarte bun cu Rapid, dar fundașul grupării din Giulești nu a intrat în planurile lui Mirel Rădoi pentru meciurile pe care selecționata României le joacă în septembrie.

Nicolae Dică a vorbit despre decizia de a nu-l convoca pe Cristi Săpunaru și a explicat motivul pentru care au fost aleși alți jucători pe postul fotbalistului de la Rapid.

Nicolae Dică îl înțeapă pe Cristi Săpunaru

Astfel, secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională a României a transmis că selecționerul nu avea de gând să se roage de un jucător retras de la prima reprezentativă să revină, așa cum nu a făcut-o nici cu Bogdan Stancu sau Ciprian Tătărușanu.

„Daniel Niculae spunea că ar fi meritat măcar un jucător de la Rapid: Săpunaru e retras din echipa naţională. Când Mirel a vorbit cu Radu Ştefan şi a decis că nu mai vine, am zis ok. Dacă Bogdan Stancu, Tătăruşanu nu mai vor, ok. Nu ştiu argumentele pentru care Săpunaru s-a retras de la echipa naţională, nu eram eu. Să vedem ce jucători mai sunt pe acea poziţie. Nedelcearu, Chiricheş, Toşca joacă meci de meci în Turcia, e unul dintre cei mai buni la Gaziantep. Ghiţă în care credem. Noi pe Ghiţă am vrut să-l luăm înainte să aibă Covid, înainte să aibă problemele.

De ce vorbim despre un jucător, dacă s-a retras de la echipa naţională? De ce să venim să facem scandal? Săpunaru e un jucător de valoare, e căpitan de echipă la Rapid, jos pălăria pentru ce face la Rapid, dar nu văd de ce… Noi am mers pe Toşca, că a jucat meci de meci. Am mers pe Nedelcearu, care e tânăr, de perspectivă. Noi nu aveam de unde să ştim că Săpunaru vine în România şi că va avea această evoluţie. Să ne ducem să ne rugăm de jucători să revină la naţională? Ne-am rugat de doi, mergem după toţi? Nu putem lua în calcul un jucător retras de la echipa naţională? Am încercat să convingem jucători şi am fost respinşi”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

The post Nicolae Dică îl înțeapă pe Cristi Săpunaru și explică de ce n-a fost convocat de Mirel Rădoi. „Să ne rugăm de toți jucătorii retrași să revină?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă