Nicolae Dică îi îndeamnă pe fotbaliști să se vaccineze anti COVID-19: „Trebuie să vină! Este important”

5 zile in urmă 10

Nicolae Dică (40 de ani), antrenorul secund al echipei naționale de fotbal a României, s-a vaccinat împotriva COVID-19 și îi îndeamnă pe fotbaliști să facă la fel.

În cursul zilei de luni, Federația Română de Fotbal a demarat o campanie de imunizare a loturilor naționale, ca urmare a deciziei Guvernului României.

Denis Haruț, fundașul dreapta în vârstă de 21 de ani al lui FCSB, și Nicolae Dică au fost primele nume importante din fotbalul românesc care s-au vaccinat anti COVID-19.

Nicolae Dică îi îndeamnă pe fotbaliști să se vaccineze anti COVID-19

După ce s-a vaccinat anti COVID-19, Nicolae Dică le-a transmis fotbaliștilor români să meargă și ei să se vaccineze, pentru a se simți mai în siguranță pe timpul acestei pandemii de coronavirus.

„Este important pentru sănătatea noastră, pentru sănătatea celor din jurul nostru şi este un lucru bun pentru noi. În timp va fi mult mai bine, după o săptămână, zece zile, da, într-adevăr, va fi mai ok, dispare teama de coronavirus o perioadă lungă şi acesta e lucrul cel mai bun. Trebuie să vină şi fotbaliştii. Toţi cei care doresc să se vaccineze, să vină pentru că este bine pentru sănătatea noastră”, a spus Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

„Campania de vaccinare va continua în următoarele zile și cu alți fotbaliști, și membrii ai staff-urilor, în funcție de programarea realizată. Naționala ”A” și cea U21 vor disputa în martie 6 partide oficiale importante în preliminariile CM 2022, respectiv în grupele EURO de tineret”, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Prima reprezentativă și naționala de tineret se pregătesc pentru meciurile din preliminariile Campionatului European din 2022, respectiv din grupele Campionatului European de tineret, care vor avea loc, după cum urmează:

24 martie, ora 22:00: România U21 – Țările de Jos U21 25 martie, ora 21:45: România – Macedonia de Nord 27 martie, ora 19:00: Ungaria U21 – România U21 28 martie, ora 21:45: România – Germania 30 martie, ora 19:00: Germania U21 – România U21 31 martie, ora 19:00: Armenia – România

The post Nicolae Dică îi îndeamnă pe fotbaliști să se vaccineze anti COVID-19: „Trebuie să vină! Este important” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă