Nicolae Dică, devastat după meciul Universitatea Craiova – FCSB. „Principalul vinovat este antrenorul”. Ce mesaj i-a transmis nașul Mirel Rădoi – FOTO & VIDEO

6 zile in urmă 24

Nicolae Dică este sub mare presiune la FCSB. A pierdut meciul cu Universitatea Craiova și nu a mai câștigat de șase partide, în toate competițiile, iar fanii îi cer să plece, deși Gigi Becali îi transmite mesaje de susținere. Antrenorul este demoralizat și este convins că este vorba de ghinion. Mirel Rădoi nu a fost foarte bucuros la finalul partidei, deși a reușit să câștige. Adversari i-au fost nașul Gigi Becali și finul Nicolae Dică.

Nicolae Dică, demoralizat după meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-1

FCSB a pierdut din nou în campionat! Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă cu 2-1 de Universitatea Craiova și se află pe locul 14 în SuperLiga la 16 puncte de primul loc și la cinci de ultimul. Golurile lui Markovic și Compagno și autogolul lui Oaidă au decis rezultatul din Bănie, o partidă care a avut multe faze spectaculoase, dar și momente controversate. Antrenorul FCSB este cu moralul la pământ și este convins că este vorba de ghionion.

„Nu este normal să câștigi doar un joc în nouă etape. Și dacă nu era antrenor trebuiau să câștige. Am spus mai devreme, cu Chindia am primit două goluri din trei degajări, astăzi autogol, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac eu? Trebuie să ne îmbunătățim.

Principalul vinovat este antrenorul, pe teren intră jucătorii, nu eu, mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel, și în campionat în alt fel. Olaru, ca efort, a jucat 90 de minute cu Anderlecht, astăzi a făcut un efort foarte bune.

Cu Ianis Stoica am jucat titular câteva meciuri, cu Tavi nu am început titular? L-am folosit și în stânga și în centru. Sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului, numai mie putea să mie se întâmple”, a declarat Nicolae Dică.

Postul antrenorului de la FCSB nu este în pericol. Deocamdată! Cel puțin așa a spus după meci patronul Gigi Becali.

Mirel Rădoi, mesaj de susținere pentru Nicolae Dică

Mirel Rădoi a recunoscut că nu este foarte bucuros, după ce a învins echipa patronată de nașul său și antrenată chiar de finul său. Cu Nicolae Dică a fost coleg la Steaua, dar cei doi au lucrat împreună la FCSB, dar și pe banca echipei naționale.

„E plăcut că sunt aici, dar nu e plăcut în general. Din punctul ăsta de vedere, nu e ușor, dar trebuie să fac tot ce e posibil pentru Universitatea Craiova. Nu pot să mă bucur la maximum de victorie.

Vă dați seama, îmi e greu, patronul echipei (n.r. – Gigi Becali) e nașul meu, Dică e finul meu, nu sunt într-o poziție în care să radiez de bucurie”, a declarat Mirel Rădoi.

Universitatea Craiova are 17 puncte după 10 meciuri și a urcat pe locul 4, la 7 puncte de liderul Farul. Echipa lui Nicolae Dică are doar opt puncte, dar și două partide restante.

Sursa Foto: Facebook FCSB și Universitatea Craiova

The post Nicolae Dică, devastat după meciul Universitatea Craiova – FCSB. „Principalul vinovat este antrenorul”. Ce mesaj i-a transmis nașul Mirel Rădoi – FOTO & VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă