Nicolae Dică, despre decizia lui Mirel Rădoi de a renunța la echipa națională: „Dacă era vorba despre lașitate, plecam după meciul din Armenia”

2 săptămâni in urmă 15

Nicolae Dică, antrenorul secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională a României, a vorbit despre decizia selecționerului de a nu mai continua pe banca primei reprezentative.

Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbaldupă ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Dacă România va câștiga aceste două partide, va avea de disputat două meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial. Mirel Rădoi nu are de gând să mai stea pe banca echipei naționale, indiferent dacă tricolorii reușesc să prindă aceste meciuri de baraj sau nu.

Nicolae Dică, despre decizia lui Mirel Rădoi de a pleca de la echipa națională

Nicolae Dică a explicat că nu se pune problema de teama de a nu trece cu bine de meciurile respective de baraj sau de lașitate. Antrenorul secund al primei reprezentative a explicat cum stau lucrurile din punct de vedere contractual și a dezvăluit că el a fost cel care a insistat ca el și Mirel Rădoi să rămână la echipa națională după eșecul din Armenia, scor 2-3.

„Nu vreau să vorbesc despre Mirel. Dacă el are ceva de spus, el răspunde de ce a luat decizia în acest moment. Nu e ok să comentez. Eu aş vrea să spun că mi se termină contractul într-o lună de zile. Dacă nu mai avem contract, ce să facem? Nu vreau să comentez. Am avut nişte discuţii pe acolo, cu staff-ul, dar nu vreau să comentez decizia.

Dacă era vorba despre laşitate, plecam după meciul din Armenia. Am zis că rămânem, pentru că ziceam că putem face rezultate pentru acest lucru. Eu am insistat, da, în acel moment. Atunci, ne făceam bagajele şi plecam. Mai avem două meciuri, contract o lună. Nu vreau să comentez. Mai avem două jocuri, fac parte dintr-un staff. Când se va termina campania, putem vorbi mai deschis”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

The post Nicolae Dică, despre decizia lui Mirel Rădoi de a renunța la echipa națională: „Dacă era vorba despre lașitate, plecam după meciul din Armenia” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă