Nicolae Dică, declarație „acidă” pentru Andrei Vochin! Cu ce l-a deranjat consilierul lui Răzvan Burleanu: „Putea să vină la noi la birou şi să vorbească!”

2 săptămâni in urmă 26

Nicolae Dică, antrenorul secund al naționalei României, l-a „taxat” pe Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, care a vorbit în termeni duri despre discursul selecționerului Mirel Rădoi, acordat după partida Armenia – România, 3-2.

În urma meciului pierdut cu Armenia, în preliminariile CM 2022, Mirel Rădoi a avut un discurs critic la adresa jucătorilor României, care nu a fost pe placul tuturor.

„După un început ezitant de joc, Armenia a reușit să deschidă scorul. Aveam nevoie de atitudine și personalitate, pentru că întorsesem scorul. Ne-am relaxat crezând că adversarul nu mai poate să întoarcă rezultatul. Trebuie să vedem cum am primit golurile, pentru că sunt faze pe care le-am prevăzut înainte de meci. Mi-e imposibil să îmi imaginez la ce se gândesc altceva în afară de meci. E peste puterea mea de înțelegere la ce se gândesc ei în momentele astea pe care le vedem la analiză și tot le greșim”, a declarat Mirel Rădoi, la PRO X, după meciul cu Armenia.

Nicolae Dică, declarație „acidă” pentru Andrei Vochin

Secundul naționalei s-a arătat deranjat de declarația lui Andrei Vochin și susține că acesta ar fi putut să vină la birou și să vorbească, în mod personal, cu Mirel Rădoi.

„Cum a făcut dânsul, care a vorbit aici, putea să vină la noi la birou şi să vorbească, nu cu mine, cu Mirel […] Obiectivul este să luăm locul al doilea. Este clar, pentru că avem şanse. Dacă noi reuşim să câştigăm cele două jocuri cu Islanda, câştigăm cu Armenia, acasă, şi jucăm cu Macedonia care pe care”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Declarația lui Andrei Vochin

„Unii dintre ei, da, e posibil să se întâmple aşa (n.r. jucătorii să fie afectați de reacția lui Mirel Rădoi). De-asta este important să fii cât se poate de calm, chiar şi în momentele când e aproape imposibil. Asta înseamnă să ai valoare de lider”, a spus, recent, Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu.

The post Nicolae Dică, declarație „acidă” pentru Andrei Vochin! Cu ce l-a deranjat consilierul lui Răzvan Burleanu: „Putea să vină la noi la birou şi să vorbească!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă