Nicolae Dică a explicat motivele formei slabe a lui Octavian Popescu la FCSB

4 zile in urmă 10

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Tehnicianul FCSB-ului pune prestațiile slabe pe seama vârstei fragede și declară că are încredere în continuare în mijlocașul ofensiv.

Octavian Popescu primește un vot de încredere din partea lui Nicolae Dică

"La Tavi, el a făcut trecerea de la un copil la echipa mare. Nu avea cum să se duca mai sus. Peste câțiva ani, vă fi și mai sus. E normal, la vârstă lui, a început să scadă. Dar sunt convins că prin munca vă reuși să crească din nou, e un jucător cu calități. Sunt foarte putini în Romania cu calitățile lui.

Eu din ce m-am interesat știu că este un băiat ok în afara terenului, nu a avut și nu are probleme. L-am întrebat și mi-a zis că nu are probleme. Se antrenează bine, dar jucătorii tineri nu sunt constanți. Pot juca mai multe meciuri foarte bine, iar apoi să cada, cum s-a întâmplat acum.

În primul rând, trebuie să aibă încredere în el. E clar că eu știu că aia e poziția lui principala (n.r. în stanga), acolo se simte el cel mai bine. Când am vorbit cu patronul echipei să vin la echipa, i-am spus ce gândesc eu. Mi-a spus că am libertate. După, când ești în mijlocul situației, iți dai seama de unele lucruri, când ești zi de zi în mijlocul jucătorilor", a spus Nicolae Dică, la Digi Sport Special.

Gigi Becali și-a scăzut așteptările de la Octavian Popescu

Omul de afaceri a explicat că a ajuns în punctul în care își dorește ca Popescu să ajungă măcar la nivelul arătat în sezonul trecut, dacă nu poate arăta unul superior în noua ediție. 

"Se întâmplă ceva cu el, nu mai e el. 100% este ceva. A avut ocazia să dea mingea în centru, el a dat-o doar în tușă.

Normal că am așteptări de la el! Dacă nu mai crește, măcar să fie ăla care a fost. Eu vreau să dea goluri. Nu vreau să mai dea 10, dar măcar să dea 6!", a declarat Becali.

Etichete: nicolae dica , octavian popescu , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă