Nicolae Ciucă și miniștrii, chemați la raport de Klaus Iohannis - Ce solicitări are președintele

1 săptămână in urmă 12

 INQUAM/George Călin Klaus Iohannis, președintele României Foto: INQUAM/George Călin

Președintele Klaus Iohannis i-a chemat la Palatul Cotroceni pe premier și mai mulți miniștri pentru discuții despre următoarele măsuri din 2022, potrivit unor surse politice.

MIERCURI, 05 IANUARIE 2022, 19:33

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

De la începutul săptămânii, Klaus Iohannis a avut mai multe discuții la Palatul Cotroceni cu premierul Nicolae Ciucă dar și cu mai mulți miniștri pentru a pune la punct prioritățile guvernului în 2022.

Mai exact, în ultimele două zile. Marți și miercuri , președintele a avut întâlniri cu premierul Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății Alexandru Rafila, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Internelor, Lucian Bode, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și ministrul Dezvoltării Attila Cseke.

Președintele Klaus Iohannis l-a chemat pe premier la Palatul Cotroceni, imediat după ședința de guvern de miercuri, în care s-au decis noile restricții pentru români. La întâlnire au participat și mai mulți miniștri. Printre aceștia se numără cel al Sănătății, Transporturilor și Energiei, relatează Realitatea PLUS. 

Discuțiile cu restul miniștrilor continuă și în zilele următoare și vor fi axate pe prioritățile din acest an ale ministerelor pe care aceștia le conduc.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă