Nicolae Ciucă cere verificarea adeverinței invocate de Diana Șoșoacă pentru a nu purta mască. Ce a făcut senatoarea AUR în prima zi în plen

2 luni in urmă 1


Premierul interimar Nicolae Ciucă susţine că ar trebui făcută o verificare de către instituțiile abilitate în cazul senatoarei AUR Diana Şoşoacă, care a refuzat să poarte masca de protecție în plenul Senatului, fiind scutită pe motive medicale.


Diana Şoşoacă, senator AUR, s-a filmat în prima zi de muncă fără masca de protecţie. Cu o zi în urmă, Diana Şoşoacă a venit la Parlament pentru preluarea mandatului tot fără mască. Senatoarea a spus că are o adeverinţă medicală care o exceptează de la această măsură.


Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a fost întrebat dacă va sesiza vreo instituție a statului, iar acesta a răspuns că „instituțiile respective sunt în măsură să se autosesizeze”. „Regulile sunt stabilite de specialiști și adoptate de instituțiile statului. Instituțiile statului trebuie să-și facă datoria”, a mai spus Ciucă, potrivit G4media.


Diana Şoşoacă, live pe Facebook din Senat


Parlamentul s-a reunit astăzi, fiind convocat de preşedintele Klaus Iohannis, iar reprezentanţii AUR au ieşit în evidenţă încă din prima zi.


Diana Șoșoacă a transmis live pe Facebook din sala de ședințe a Senatului, pe care l-a descris drept „o groapă cu hiene”, transmite Digi24.


„Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”, le-a transmis Șoșoacă urmăritorilor de pe Facebook.


Înregistrarea a adunat peste 5.500 de aprecieri şi peste 1.600 de distribuiri.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă