Nicolae Badea, ultimul dinamovist "cu greutate" ajuns în programul DDB: "Este singura ancoră reală"

1 lună in urmă 21

Serie A: Lazio - AS Roma, vineri, 21:45, Digi Sport 2

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Nicolae Badea a rupt tăcerea și a vorbit despre situația dificilă în care a ajuns Dinamo: "Nu pot să spun și nici nu vrea să ofer un diagnostic în această chestiune. Structural sunt o fire optimistă, sigur, moderată, cu o anumită doză de prudență, pentru că este necesară și cu un grad de luciditate foarte ridicat. Repet, mișcarea socios a DDB-ului este singura ancoră reală în prezent.

Nicolae Badea, ultimul dinamovist "cu greutate" ajuns în programul DDB: "Este singura ancoră reală"

M-am înscris târziu (n.r în programul DDB), dar cred că am recuperat întârzierea. Am fost în cunoștință de cauză în legătură cu mișcarea suporterilor și este o chestiune formidabilă, nu o văd posibilă de replicat în România, de suporterii altei echipe.

Din fericire există o ancoră, aceasta a suporterilor, după cum cred eu că în atenția opiniei publice sportive, după 2013, exceptând acel an în care am avut o calificare în preliminariile Europa League, suporterii au ținut Dinamo pe posterul fotbalului europen. Anectodic, nu putem să nu ne amintim cum s-a născut motto-ul Doar Dinamo București!", a spus Nicolae Badea, pentru Playsport.

Paul Anton, atac direct la Cortacero: ”Bătaie de joc la infinit!” Ce i-a cerut public spaniolului, la interviul de după meci

Dinamo a câștigat în deplasarea cu Hermannstadtscor 2-0, în ciuda faptului că bucureștenii joacă fără să fie plătiți de luni bune, iar situația la club este una critică.

După joc, Paul Anton (29 de ani) a lansat un atac direct la adresa lui Pablo Cortacero, căruia i-a cerut să dea acțiunile pe care le deține la Dinamo.

”Mă bucur că am avut o prestație bună, am înscris repede, ne-am făcut meciul ușor. Am discutat cu fanii, dar situația e grea. Lucrurile sunt confuze, mi-e greu să spun. Nu se poate continua așa, nu pot să-și bată joc de noi la infinit. Dacă nu pot susține clubul, să dea acțiunile altora, care iubesc echipa. Momentan e greu să dau un răspuns dacă rămân. Sunt aici, voi da 100% cât timp voi îmbrăca acest tricou.

Răbarea mea? Limita legii. Și cred că și ceilalți colegi gândesc la fel. Am arătat devotament și iubire, dar totul are o limită. Și limita aia se apropie, e o bătaie de joc. Dacă Pablo Cortacero nu poate să respecte promisiunile, să dea acțiunile, repet”, a zis dinamovistul, imediat după meci.

Dinamo a ajuns pe poziția a opta, cu 19 puncte, la două lungimi de Chindia, ocupanta ultimului loc de play-off.

VIDEO Dinamo a câștigat primul meci din 2021

Etichete: nicolae badea , conducere dinamo , program ddb , investitori spanioli dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă