Nicolae Badea, ajutor extra pentru Dinamo » Măsură de urgență luată de fostul conducător al „câinilor”

1 lună in urmă 10

Nicolae Badea ajută de la distanță Dinamo, așa cum Gazeta Sporturilor anunța de zilele trecute. Fostul număr 1 din „Ștefan cel Mare” sprijină clubul financiar și logistic. La finalul anului 2020, a fost de acord cu încheierea unui contract de sponsorizare prin care a alocat 50.000 de euro ca Dinamo să încheie ultimele etape. 

În continuare, l-a delegat pe omul său de încredere, Marius Bacria, administrator al ACS FC Dinamo, să-i ajute pe cei de la prima ligă cu diverse probleme legate de organizarea de competiții sau a partidelor oficiale.

Se încearcă îndepărtarea lui Pablo Cortacero de la Dinamo

Marius Bacria este și reprezentantul ACS FC Dinamo (acționar la clubul de prima divizie cu 7,031%) în Adunarea Generală a Acționarilor. Nu ar fi o noutate pentru Bacria, care a mai lucrat la gruparea din Ștefan cel Mare în anii în care Nicolae Badea conducea clubul alături de care a câștigat 12 trofee. 

Oficialii români ai SC Dinamo 1948 SA - clubul de prima divizie - și acționarul minoritar, DDB, încearcă să-l îndepărteze definitiv pe Pablo Cortacero de la roș-albi. Miercuri este termenul limită pentru depunerea milioanelor de euro pentru mărirea de capital, iar a doua zi va avea loc o ședință a Consiliului de Administrație.

M-am înscris târziu în programul DDB, dar cred că am recuperat întârzierea. Din fericire, există o ancoră, aceasta a suporterilor. Eu cred că, după 2013, exceptând acel an în care am avut o calificare în preliminariile Europa League, doar suporterii au ținut Dinamo pe posterul fotbalului european - Nicolae Badea, pentru Playsport

Marius Bacria // foto: Facebook

Marius Bacria // foto: Facebook

550.000 de euroeste suma cu care Cortacero și ai lui au creditat-o pe Dinamo

853.000 de euroeste suma cu care DDB a creditat-o pe Dinamo

VIDEO. Marian Savu analizează viitorul lui Dinamo: „E o situație foarte dificilă, dar poate vor veni câțiva salvatori”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Scene antologice în vestiarul lui Dinamo, înaintea unui derby de poveste cu Steaua: „Cristi Borcea stătea în genunchi, Florin Bratu râdea cu lacrimi”De necrezut! Jucătorul adus pe un salariu exorbitant de Dinamo a fost REFUZAT de locul 17 din La Liga 2!

Cum arată doctoriță de la SMURD Iași care a fost inclusă în „Atlasul Frumuseții”: „Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și este în rai”

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Secretul neștiut al lui Mihai Mărgineanu. Pe ce și-a cheltuit averea strânsă din muzică
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă