Nicklas Bendtner, furios la adresa ziariștilor: ”Sper că sunteți mândri de voi!” Ce a pățit ”Lordul”

1 lună in urmă 22

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Fotbalistul danez este blocat în Dubai după ce în țara sa au fost impuse restricții severe de călătorie din alte zone.

Orice zbor din Emirate spre Copenhaga a fost anulat astfel că Bendtner și alți peste 80 de compatrioți au rămas în aeroport. 

“Am plecat spre Dubai pe 4 ianuarie, când țara era în faza portocalie. Dar în timpul acestui voiaj în interes de serviciu, totul s-a dat peste cap și acum iar e faza roșie.

Încerc din răsputeri să mă întorc acasă. Nu aș fi plecat dacă aș fi știut că se poate întâmpla așa ceva”, a fost un mesaj al lui Nicklas Bendtner pe Instagram. 

”Lordul” i-a certat pe ziariști

Între timp, fotbalistul de 33 de ani a mai primit o veste proastă. Partenera lui, Philine Roepstorff, a chemat poliția după ce casa a fost spartă de hoți.

Galerie Foto

Iar Bendtner a găsit și un țap ispășitor pentru necazurile lui. El a dat vina pe ziarul care a publicat un articol despre faptul că fotbalistul este în Dubai.

”Ar trebui să fiți mândri,meritați cel mai mare premiu pentru jurnalism”, a fost ironia lui Bendtner.

30 de goluri în 81 de partide pentru Danemarca a înscris Niklas Bendtner1,94 m e înălțimea atacantului danez24 de goluri în 108 partide pentru Arsenal a marcat fotbalistul născut în Copenhaga Etichete: nicklas bendtner , philine roepstorff , nicklas bendtner dubai , nicklas bendtner jefuit , nicklas bendtner copenhaga
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă