Nick Rădoi, reacție genială după divorțul Ioanei de Ilie Năstase. A făcut un lucru corect

1 lună in urmă 2

După anul trecut au avut o nuntă ca-n povești, iată că Ioana și Ilie Năstase au ajuns la divorț. Cum a reacționat însă Nick Rădoi, fostul iubit al încă soției lui Ilie Năstase.

Nick Rădoi, reacție genială după divorțul Ioanei de Ilie Năstase

Ioana Năstase și Ilie Năstase vor divorța în instanță, așa cum este dorința lui Ilie Năstase.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Pentru că așa și-a dorit soțul meu, așa a vrut el, de ce nu știu. Așa și-a dorit (n.r. de ce la tribunal și nu la notar)”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars.

Actele de divorț au fost însă depuse deja, iar după scandalul din urmă cu două luni, Nick Rădoi fostul partener al Ioanei Năstase, a avut o reacție care a pus mai mult paie pe foc, acesta spunând că scandalul ar fi fost din cauza sa. Dar iată că Nick Rădoi a avut o reacție și cu privire la divorțul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. Acesta a spus că nu vrea să se mai implice în problemele celor doi, întrucât nu dorește să complice și mai mult lucrurile decât sunt.

”Am citit și îți spun sincer ca eu nu mai vreau să intru în acest subiect. Totul este foarte fragil acum între acei oameni și fix eu mai lipseam. Nu vreau să am niciun amestec, este viața lor și știi bine că dacă spun ceva despre asta, problemele lor vor fi mai mari”, a declarat Nick Rădoi pentru Spynews.ro.

Ioana Simion, despre divorț

Ioana Simion a spus că a luat decizia de a divorța după ce a chibzuit foarte bine vreme de două luni.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Așa și-a dorit soțul meu (n.r. – la tribunal, nu la notar), așa a vrut el, de ce, nu știu. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc.

Acele bunuri (n.r. – apartamentele) nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță”, a spus Ioana Simion la Antena Stars.

The post Nick Rădoi, reacție genială după divorțul Ioanei de Ilie Năstase. A făcut un lucru corect appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă