Nick Kyrgios, picătură chinezească pentru Novak Djokovic. "Trimitere" către un star de pe locul 121 ATP

1 lună in urmă 1

UEFA Champions League: Atalanta - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Borussia Monchengladbach - Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Cei doi jucători au o relație tensionată după ce Kyrgios a criticat modul iresponsabil în care s-a comportat Djokovic la acel turneu demonstrativ, Adria Tour, în urma căruia mai mulți tenismeni au fost infectați cu Covid-19.

Recent, sârbul a afirmat că nu poartă prea mult respect lui Kyrgios în afara terenului. Australianul care nu a câștigat în carieră niciun titlu ATP a oferit o serie de declarații interesante.

Nick Kyrgios, croșeu spre Nole: "Pentru mine Andy Murray a fost un adversar mai puternic decât Djokovic"

E acid din nou în privința lui Nole, spunând că îl consideră mai puternic pe Andy Murray (121 ATP, fost lider mondial), și susține că Federer e cel mai valoros din toate timpurile. 

"În opinia mea, Roger e cel mai mare jucător din toate timpurile, face totul din talent. Cred, de asemenea, că Nadal și Djokovic nici măcar nu sunt aproape de el. Roger e talentat și înțelept, se vede asta din modul în care servește, din felul în care joacă la fileu, e de neatins!

Pentru mine Andy (n.r.: Andy Murray) a fost un adversar mai puternic decât Djokovic. Am jucat doar de două ori cu Novak (n.r.: 2-0 pentru Kyrgios în meciurile directe). Cu Andy am jucat de șase ori și l-am învins o singură dată.

Despre Nadal pot să spun că e cel mai valoros jucător pe zgură din istoria tenisului. Nu cred că-l va bate cineva, vreodată, la acest capitol. Ceea ce mi se pare că e amuzant e că eu cred că Federer e cel mai valoros din toate timpurile, dar Nadal îl conduce la meciurile directe", a spus Nick Kyrgios, potrivit site-ului Tennis World USA.

Murray are în carieră 46 de titluri ATP, a fost mondial în 2016, dar în ultimii ani a coborât mult în ierarhia ATP și din cauza unor accidentări. 

Meciurile directe între starurile tenisului masculin

Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27 Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27  Etichete: novak djokovic , andy murray , nick kyrgios
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă