Nick Kyrgios n-a stat prea mult pe gânduri. Mesaj tranșant după verdictul dat în cazul lui Novak Djokovic

1 săptămână in urmă 11

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Ce spune Nick Kyrgios despre Novak Djokovic

Liderul mondial a obţinut în instanţă revocarea deciziei de anulare a vizei şi poate rămâne în ţară pentru a-şi apăra titlul de la Australian Open.

''Mă simt destul de jenat şi ca sportiv australian care a văzut ce a făcut acest tip pentru noi şi pentru sport. Nu cred că este corect cum ne-am descurcat, dar media iubeşte să facă asta, îi place să dezbine şi nu vreau ca asta să dea deoparte marile rezultate obţinute de ceilalţi australieni'', a spus Kyrgios, într-un mesaj video pe Instagram.

Djokovic a câştigat bătălia juridică, dar riscă în continuare o deportare, dacă Ministerul Imigraţiei, Cetăţeniei, Serviciilor de migraţie şi Afacerilor multiculturale va uza de prerogativele sale pentru a anula din nou viza jucătorului sârb.

Presa din Australia a venit cu informații de ultimă oră în privința lui "Nole".  Publicația The Age scrie că Novak Djokovic este suspectat că ar fi mințit în formularul completat la intrarea în Australia.

Australienii sunt împotriva lui Djokovic

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Opinia publică din Australia, ţară în care peste 90% din populaţia adultă este vaccinată cu ambele doze, este în mare proporţie împotriva lui Djokovic, care a confirmat că nu s-a vaccinat.

Kyrgios, 114 ATP, a adăugat că se simte bine şi că şi-a luat toate precauţiile înainte de Australian Open (17-30 ianuarie).

''Nu este o situaţie ideală, cu o săptămână înainte de Australian Open, dar fac tot ce îmi stă în putere să fiu bine şi să ajung acolo pentru a vă oferi tuturor un spectacol'', a adăugat Kyrgios.

Australianul de 26 ani nu a mai jucat din luna septembrie, din cauza unor probleme la genunchi. În 2021, Kyrgios a disputat doar 15 partide, dintre care a câştigat şapte.

Cea mai bună performanţă a lui Kyrgios la Australian Open este un sfert de finală în 2015.

Etichete: novak djokovic , australian open , nick kyrgios

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă