Nick Kyrgios l-a jignit public pe Novak Djokovic: „E un prost!” » Motivul atacului

1 lună in urmă 15

CONTEXT: 72 de jucători de la Australian Open au fost anunțați de organizatori, ieri, că trebuie să stea izolați pentru două săptămâni, fără să se poată antrena pe terenul de tenis, după ce au fost depistate 3 cazuri de COVID-19 în zborurile care i-au dus la Antipozi;Cele 3 cazuri au fost în zborul charter de la Los Angeles, cel al lui Edward Elliot, antrenorul americancei Lauren Davis, al unei însoțitoare de bord și un jurnalist și a unui caz în cel de la Abu Dhabi, Sylvain Bruneau, antrenorul Biancăi Andreescu.Măsura organizatorilor a produs furie printre jucătoare, inclusiv Sorana Cîrstea fiind printre cele care au răbufnit. Astăzi, un alt avion a fost detectat cu un caz

„Djokovic este un prost!”, a scris australianul pe Twitter, distribuind o știre în care era prezentată inițiativa lui Nole.

Djokovic is a tool. I don’t mind Bernie but his Mrs obviously has no perspective, ridiculous scenes 🤦🏽‍♂️ https://t.co/MMgeriH2GJ

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) January 18, 2021

Câteva dintre cerințele lui Novak Djokovic pentru organizatorii Australian Open 

aparate de fitness în toate camerele pentru cei care trebuie să treacă printr-o carantină durămâncare la un nivel decent, menită să reprezinte nivelul turneului, pentru sportivi de elităreducerea zilelor de carantină totală pentru cei izolați complet după efectuarea mai multor teste COVID-19permisiunea de a-și vizita antrenorul, dacă ambii au teste negativedacă cererea de mai sus primește acordul, jucătorul și antrenorul să fie plasați la același etajpe cât este posibil mutarea majorității celor izolați complet în cele 14 zile  în case private cu teren de tenis

Sorana Cîrstea i-a înfruntat pe organizatorii de la Australian Open

„Unii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, chiar o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este SĂ CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării”, a scris Sorana Cîrstea, loc 71 WTA, pe Twitter. 

Jucătoarea noastră a distribuit și un mesaj al șefului Federației de Tenis din Australia care spunea în urmă cu ceva vreme că jucătorii nu vor putea să stea izolați două săptămâni și să concureze cum trebuie la primul Grand Slam. 

Ea a intrat în dialog cu Yulia Putintseva, 26 de ani, 28 WTA, care a scris: „Ceea ce nu înțeleg este de ce nu ni s-a spus că dacă e o persoană pozitivă în avion va trebui să fim izolați. M-aș fi gândit de două ori înainte să vin aici”. Sorana i-a răspuns: „De acord. Dacă ne-ar fi spus de această regulă înainte, nu aș mai fi jucat în Australia. Aș fi rămas acasă. Ne-au zis că zborurile vor fi la 20% capacitate și că vom fi considerați contacți apropiați doar dacă cineva din echipă sau anturaj e pozitiv”. 

Citește mai multe știri despre Australian Open:

Alexander Zverev a anunțat despărțirea de echipa lui Federer » Controversa din spatele decizieiIubita lui Bernard Tomic, celebră pe OnlyFans, despre carantina de la AO: „E o singură baie, n-am defecat niciodată în fața lui Bernard, nu știu ce voi face”

Anunțul făcut despre Radu Mazăre în urmă cu câteva momente. Decizie de ultimă oră a magistraților

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Secretul neștiut al lui Mihai Mărgineanu. Pe ce și-a cheltuit averea strânsă din muzică
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă