Nick Kyrgios crede că situația prin care trece Novak Djokovic îl va ajuta pe sârb

1 săptămână in urmă 11

  • Finala WTA Melbourne: Simona Halep - Veronika Kudermetova, duminică, 08:00, Digi Sport 2

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Luni, la 01:00 ora României, va avea loc procesul în cadrul căruia se va stabili dacă numărul unu mondial are sau nu dreptul de a rămâne în Australia chiar și nevaccinat. 

Nick Kyrgios, un nou mesaj de susținere pentru Novak Djokovic

Între timp, sportivul a primit mesaje de susținere din partea multor colegi, unul dintre ei fiind și Nick Kyrgios (27 de ani, 93 ATP). Deși au un trecut în care și-au aruncat vorbe grele unul altuia, australianul pare să fi îngropat securea războiului.

Kyrgios este de părere că situația prin care trece Djokovic îl va face să fie și mai determinat la Australian Open, acolo unde luptă pentru a ajunge la 21 de Grand Slamuri câștigate. Mai mult, australianul a mărturisit că avea o relație bună cu sârbul, dar că a fost deteriorată de ce s-a scris în presă de-a lungul timpului.

"Dacă va avea voie să joace la Australian Open, cred că va fi foarte determinat să joace bine. Cred că toată situația asta nu face decât să îl alimenteze, în opinia mea. Știm cu toții ce competitor bun este.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Nu ajungi un mare campion ca el fără să ieși din împrejurări ca acestea. Sunt sigur că a trecut prin lucruri mai complicate decât, știți voi, să petreacă câteva zile în plus într-o cameră de hotel.

Cred că dacă era o persoană normală nu s-ar fi confruntat cu asta. Sper doar ca totul să se rezolve curând. Nu știu dacă ne vorbim sau nu. Dar asta e amuzant la mine și Novak. Noi chiar obișnuiam să fim prieteni. Ne antrenam împreună la turnee, dar presa ne-a dezbinat", a declarat Kyrgioss, conform First Post

Sârbii au protestat după ce tatăl lui Novak Djokovic i-a chemat în stradă

Galerie Foto

Etichete: novak djokovic , australian open , nick kyrgios

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă