Niciun senator nu are curaj să o scoată pe Diana Șoșoacă din plen pentru a fi legitimată de Poliție - Cât de repede și-a pus masca senatoarea

1 săptămână in urmă 15

 InquamPhotos/George Călin Diana Șoșoacă, senator neafiliat Foto: InquamPhotos/George Călin

Scandalul din plenul Senatului provocat de Diana Șoșoacă a continuat și după apelul la 112. Nimeni nu dorește să participe la scoaterea acesteia din plen pentru a fi legitimată de Poliție. Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a explicat procedura pe care trebuie să o respecte Diana Șoșoacă pentru a se legitima în fața Poliției. Pauliuc a sunat luni, în timpul la 112 în timp ce se afla la tribuna Senatului, pentru a reclama că senatoarea Diana Șoșoacă refuză să poarte masca de protecție la ședința de plen.

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 16:36

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Regulamentul spune ca intervenția in plen ( a reprezentanților legii - n.red.) se face cu acordul chestorilor la solicitare pe procedura si la apelul presedintelui Senatului. 

Doamna președinte a dat acordul chestorilor, dar avem un chestor de la AUR cred.

Nimeni nu vrea vrea deocamdata sa-și duca mandatul la indeplinire.

Am vorbit cu colegii de la USR să însoțească polițiștii. Sau să o roage pe doamna Șoșoacă să iasă, să se legitimeze, ca să încheiem actul de sesizare.

Nu știu dacă la tribună este un chestor. Trebuie ca un chestor sa insoteasca un reprezentant al politiei si sa o roage respectuos pe doamna Șoșoacă să iasă și să se legitimeze”, a declarat Nicoleta Pauliuc după apelul la 112 pentru nepurtarea măștii de Diana Șoșoacă.

Scandal monstru în Senat, din cauza Dianei Șoșoacă. A fost chemată POLIȚIA

„Am o bucurie, pentr că doamna Șoșoacă s-a făcut bine. După ce o vedeam cum lmerge fara masca, astazi a descoperit masca in geantă. Ăsta este un lucru bun”, a mai spus senatoarea PNL.

Nicoleta Pauliuc a mai declarat că „demersul meu este unu lde membru al Parlamentului, pentru că nu poți să stai să asițti la nerespectarea legii... Vedem in continuare daca dna senator va intelege ca legea e pentru toată lumea.

Acum o săptămână de zile, doamna senator a avut o atitudine foarte furioasa si indemna doamnele de la lift sa isi dea jos masca pentru că nu exista virus s.a.m.d. Asta m-a condus la ideea că trebuie acționat”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă