Nicio urmă de remușcare după crima între interlopi de la Galați. Criminalul lui Gabi "Șef" a recitat vesel din B.U.G. Mafia la ieșirea din instanță

1 lună in urmă 178

Autorul crimei de la Galați, unde un bărbat a murit înjunghiat în stradă, a fost arestat preventiv. La ieșirea din instanță, tânărul de 28 de ani a început să recite amuzat câteva versuri din piesa ”Străzile”, de la B.U.G. Mafia, semn că nu este deloc cuprins de remușcări.

”Garda și-a adunat forțele/ să-ncerce să ne ia străzile”, se aude cântând tânărul acuzat de omor, la ieșirea din instanță, în momentul în care jurnaliștii îl întreabă ce l-a împins să comită crima. Cu zâmbetul pe buze, tânărul de 28 de ani nu afișează nicio umbră de remușcare.

Conflictul ar fi plecat de la un apartament

Conflictul între cei doi ar fi pornit de la un apartament din Austria pe care victima l-ar fi dorit, după ce fratele atacatorului s-ar fi sinucis.

Polițiștii au anunțat că cercetările în acest caz se desfășoară sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Observator a intrat în posesia unor imagini filmate imediat după înjunghierea interlopului Gabi "Șef", în plină stradă, la Galați. Bărbatul a fost tăiat la gât și în abdomen. Înregistrările au fost editate pentru că au un puternic impact emoțional.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă