"Nicio șansă!". Șumudică și-a luat gândul de la Denis Alibec

5 luni in urmă 21

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Astra - CFR Cluj (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

"Șumi" spune că Gaziantep are dificultăți financiare în această perioadă, iar clubul, cu care nu se află deloc în relații bune în ultima vreme, îi propune doar jucători fără angajament.

"Nicio șansă!". Șumudică și-a luat gândul de la Denis Alibec

Deși a insistat foarte mult pentru transferul atacantului de la Astra Giurgiu, Marius Șumudică spune că aducerea lui Denis Alibec este imposibilă în momentul de față.

"Eu mă pregătesc pentru meciul de duminică, am un meci foarte greu, nu știu absolut nimic, doar ce văd prin ziare. În momentul de față, nu știu. Nu știu ce ofertă au mai făcut. Eu sunt puțin deranjat de ce se întâmplă la echipă, nu există o relație foarte bună între mine și cei din conducere și m-am debarasat puțin. N-am să vă dau nicio informație.

Din punct de vedere al transferurilor avem mari probleme și e foarte greu să discut acum și să mă mai implic pentru a forța acest transfer. Ei sunt foarte suspicioși și n-are rost. Nicio șansă să se plătească 800.000 de euro pentru Alibec! Ne batem la retrogradare sezonul ăsta. Ei îmi dau fel de fel de liste cu jucători liberi de contract, care să nu ceară bani foarte mulți la semnătura, cel mult un salariu în avans", a declarat Șumudică, la Digi Sport Matinal

Denis Alibec, dezamăgit după ratarea transferului

Atacantul Astrei, care a fost dorit în ultimele săptămâni de Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, și Samsunspor, grupare din liga a doua turcă, recunoaște că este deranjat că Ioan Niculae, patronul clubului giurgiuvean, i-a împiedicat un transfer.

Nu am mai răspuns la nimeni, la niciun agent. Dacă va veni o ofertă la club și va fi convenabilă și pentru mine, vom vorbi.

M-am săturat de discuții. Sunt puțin supărat pe Ioan Niculae, dar e echipa lui, Ce pot să fac? Mă așteptam să fie puțin alături de mine, dar fiecare face ce vrea”, a declarat Denis Alibec, în urmă cu câteva zile, la emisiunea Liga Digi Sport.

Etichete: astra , turcia , marius sumudica , denis alibec , gaziantep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă