”Nicio problemă, te dăm împrumut!”. Scenariul posibil în cazul lui Man la Parma. Avertisment pentru Dennis

6 zile in urmă 25

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Florin Bratu (41 de ani) și-a adus aminte de perioada pe care și el a petrecut-o în Franța, la Nantes, în perioada 2004-2007 și de aceea a spus ce presiune uriașă planează pe cei doi români de la Parma.

Scenariul posibil în cazul lui Man la Parma. ”Nimeni nu are răbdare!”

Fostul internațional român, acum liber de contract, a povestit ce a pățit chiar el, dar și care este mentalitatea celor din afară față de jucătorii străini.

”Nu e ușor pentru Man și Mihăilă la Parma. Pentru că, meci de meci, joci cu presiunea asta, a retrogradării. Și aici se schimbă cu totul datele problemei.

Te gândești la suma de transfer, presa vorbește foarte mult, se pune presiune, ești foarte analizat și nimeni nu are răbdare. Și eu am jucat în străinătate. Nimeni nu are răbdare”, a spus Bratu, la Liga DigiSport.

Cum era ținut Florin Bratu în ”priză” de patroni: ”Păi, am dat câteva milioane pe tine, Florin!”

Bratu îi avertizează pe Man și pe Mihăilă să fie foarte atenți în viitorul apropiat. 

”Când ți se pune că au răbdare, nu este așa. Toată lumea așteaptă să te impui. Mie, când am fost în Franța, mi-au spus 'Păi, am dat câteva milioane pe tine, Florin! Dar, vezi că avem și Academia aici. Sunt copii care așteaptă la rând. Tu trebuie să faci diferența, nimeni nu are răbdare cu tine.

Nu e nicio problemă, dacă nu joci, te dăm împrumut. M-au ținut în joc de gleznă o perioadă foarte mare”, a mai povestit Bratu.

Concluzia, tot Florin Bratu a tras-o.

”Cei de acolo sigur nu au răbdare. Dacă e, după ei vor ca jucătorul nou-venit să fi dat gol deja de ieri. Ei vor ca Man să intre de la început să dea două-trei goluri, să fie un lider. Și Mihăilă, la fel.

Cu toate că Mihăilă a fost unul dintre cei mai buni în meciul de ieri (n.r. cu Udinese). Mi-a plăcut foarte mult”, a precizat Florin Bratu, la Digi Sport.

VIDEO cu Florin Bratu despre Valentin Mihăilă și Dennis Man la Parma

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă