„Nici Șumudică nu poate face nimic la Dinamo, deși e mai bun decât Ganea”. Principala problemă a „câinilor” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

Recent, fanii lui Dinamo l-au cerut pe Marius Șumudică în locul antrenorului Ionel Gane. Însă, Dănuț Lupu, fostul jucător al echipei roș-albe, consideră că „Șumi” nu poate face mai mult la formația din „Ștefan cel Mare”.

Ionel Gane (49 de ani) a fost „promovat” pe postul de antrenor principal al lui Dinamo, în luna decembrie a anului trecut, după plecarea lui Cosmin Contra.

Dinamo se află pe locul 13 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Dănuț Lupu: „Nici Șumudică nu poate face nimic la Dinamo, deși e mai bun ca Ganea”

Dănuț Lupu, fost fotbalist din „Ștefan cel Mare”, nu crede că Marius Șumudică ar putea să facă „minuni” pe banca lui Dinamo, astfel că nu „vede” de ce Jerry Gane ar trebui înlocuit. Acesta susține că este greu ca Dinamo să aibă rezultate bune, atâta timp cât probelemele financiare persistă.

„Eu nu cred că Marius Șumudică ar putea să facă ceva în plus, la ora actuală. Nu spun că nu este un antrenor mai bun decât Jerry Gane, dar nu cred că un antrenor poate să facă ceva la o echipă care are atâtea probleme. La Dinamo, principalul lucru este să ia lincența. Degeaba sunt pe locul 6 sau 7 și nu-și iau licența.

Să știți că Dinamo, totuși, nu are un lot de locul 13. Echipa asta a bătut-o pe Steaua (n.red. – FCSB), a avut niște rezultate. Dar, atâta timp cât ai probleme, nu ai liniște în vestiar, e greu să faci «minuni»”, a declarat Dănuț Lupu, la ProSport Live.

Cornel Dinu a desființat doi jucători ai lui Dinamo după remiza cu FC Voluntari

Dinamo a remiza, în deplasare, cu FC Voluntari, 1-1, în etapa 26 a Ligii 1. La finalul meciului, Cornel Dinu i-a criticat pe Magaye Gueye şi Jonathan Morsay după prestația din meciul cu FC Voluntari. Acesta nu înțelege cum pot ajunge asemenea jucători în echipa lui Dinamo.

„Cu greu cred că poţi aduna şapte pase pe care le-a dat. Nu ştiu cum pot fi aduşi asemenea jucători. Morsay… Nu se poate aştepta dezgheţul, pentru că seamănă cu morsele din Antarctica”, a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

The post „Nici Șumudică nu poate face nimic la Dinamo, deși e mai bun decât Ganea”. Principala problemă a „câinilor” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă