Nici PSG, nici Real Madrid! Clubul din cauza căruia a picat transferul lui Kylian Mbappe în vară

1 săptămână in urmă 13

Atacantul parizian a rămas la PSG în acest sezon, după ce în vară conducerea de pe Parc des Princes a refuzat trei oferte pentru fotbalistul său, în valoare de 160, 180 și 200 de milioane de euro.

Nici PSG, nici Real Madrid! Clubul din cauza căruia a picat transferul lui Kylian Mbappe în vară

Conform publicației Mirror, unul dintre motivele pentru care PSG a refuzat să îi dea drumul lui Kylian Mbappe a fost faptul că nu a reușit să îi găsească în timp util un înlocuitor. Francezii și-ar fi dorit să îl înlocuiască pe campionul mondial cu Richarlison, atacantul lui Everton. 

Totuși, liderii "caramelelor" au refuzat categoric să îl vândă pe brazilian, iar PSG nu a dorit sub nicio formă să îl lase pe Mbappe să plece în aceste condiții.

Vicecampioana Franței și-a luat definitiv gândul de la Richarlison, iar în cazul în care Mbappe va alege să plece gratis la Real Madrid, principalul candidat pentru înlocuirea sa ar fi Karim Adeyemi, vârful lui RB Salzburg.

Real Madrid a decis: Mbappe, obiectiv pentru vara anului 2022

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Florentino Perez este recunoscut ca un om cu o vastă experiență și unul dintre cei mai abili conducători din fotbalul mondial, iar presa din Spania anunță planul președintelui lui Real Madrid în ceea ce privește transferul lui Mbappe.

Francezul rămâne ținta numărul 1 pentru Real Madrid, însă "galacticii" nu o să forțeze transferul acestuia în iarnă, ci vor să-l aducă liber de contract în vara anului 2022, pentru a reduce cheltuielile.

Presa vorbește și despre reticiența lui PSG de a-l vinde pe Mbappe, șansele ca francezii să accepte o ofertă a Realului în iarnă fiind aproape nule.

Etichete: real madrid , psg , everton , kylian mbappe , richarlison

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă