"Nici nu știu de când n-am mai luat 3 goluri!". Ilie Poenaru, dezorientat după eșecul cu CFR Cluj

1 lună in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a recunoscut superioritatea campioanei României și spune că va încerca să regleze anumite probleme sesizare la acest prim meci din retur.

"Nici nu știu de când n-am mai luat 3 goluri!". Ilie Poenaru, dezorientat după eșecul cu CFR Cluj

Academica Clinceni a mai încasat trei goluri în acest sezon doar la meciul cu FC Voluntari, din 4 decembrie, scor 3-3.

"Concluzia e că au fost mai buni decât noi, au știut să speculeze momentele noastre de neatenție. Le-am spus că sunt foarte periculoși în benzi, că au superioritate acolo, îi știam pe Costache, Păun, Pereira, știam că intră la interior și finalizează. N-am avut reacție și am primit două goluri. La 2-0 am încercat, dar n-am fost noi, n-am fost cei din tur.

Ceea ce pregătisem noi ne-a ieșit în foarte puține momente. Am avut momente bune, când am avut ocazii clare de a marca, dar aici se face diferența. CFR, echipă de cupe europene, matură, care știe să gestioneze momentele, pe când nouă ne-au lipsit aceste lucruri.

Sunt puțin dezamăgit că nu marcăm. CFR, când te prinde, te execută. Asta înseamnă o echipă puternică, cu calitate. Ce e îmbucurător e că am avut aceste ocazii și am ajuns destul de repede și cu ușurință în acele situații. Din păcate, nu le fructificăm. Asta e, trebuie să fim realiști, ne așteaptă în două zile un meci important pe care trebuie să-l câștigăm. Nici nu-mi mai aduc aminte de când n-am mai primit noi 3 goluri. E prea mult... la cum am arătat în tur. Au fost ceva dereglări care nu mi-au plăcut.

Jucătorii își doresc foarte mult, eu încerc să le iau presiunea. Eu am mulți jucători experimentați. Noi încercăm să rămânem acolo sus, nu e nimic pierdut. O vom lua pas cu pas, meci de meci, sperăm să vină victoriile de etapa următoare", a spus Ilie Poenaru.

VIDEO Rezumatul meciului CFR Cluj - Academica Clinceni 3-1

Clasamentul din Liga 1

Etichete: liga 1 , cfr cluj , academica clinceni , ilie poenaru
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă