”Nici nu cred că Anamaria îl știa pe patron!” Gigi Becali, asalt total la cuplul Prodan-Reghecampf: ”Au vrut circ”

1 lună in urmă 2

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa patronului de la FCSBGigi Becali, despre care a spus că este un ”om mic, fără nimic sfânt în el”. 

Gigi Becali, atac la Reghecampf: ”Ce antrenor îl trimitea pe Man în Liga 3?”

Pe de altă parte, Gigi Becali, care a realizat transferul istoric al lui Man cu ajutorul vărului său, Giovanni, susține că nu mai vrea să aibă de-a face nici cu Anamaria, nici cu Laurențiu Reghecampf, care tocmai a semnat cu Universitatea Craiova.

”A uitat Ana ce antrenor îl trimitea pe Man să joace în Liga 3? Giovanni a vorbit despre salariul lui Man pentru că e un om capabil. El mi-a facut intrarea la patronul Parmei, nu Ana. Eu am tacut o perioadă pentru că nu am vrut să se strice ceva la acest transfer și să îl ratăm tocmai pe final. Dar am avut noroc cu Giovanni că a intrat pe fir și am putut să discut direct cu patronul de la Parma.

Eu cred că Ana nici nu îl cunoștea. Cu ce a greșit Giovanni? Eu i-am spus să discute și de banii de salariu pentru băiat pentru că i-am promis mai de mult lui Man că o să plece de la mine undeva pe 1 milion de euro salariu”, a declarat finanțatorul de la FCSB, potrivit Pro Sport.

Gigi Becali, categoric: ”Nu vreau să mai discut cu Anamaria Prodan niciodată în viața mea”

”Dacă o să ne ajute Dumnezeu să câștigăm campionatul, o să vedeți că și alți jucători vor prinde să plece de la noi tot la 1 milion de euro salariu. Nu am vrut circ, altii au vrut circ și era să pice și transferul.

Dar va spun încă o dată că Ana nu va mai avea cu mine nicio relație. Să termine cu frazele alea gen familia mea, pentru că nu vreau să mai discut cu ea niciodată în viața mea”, a mai zis Gigi Becali.

”Acest transfer mi se datorează 100%. Am să prezint fiecare mesaj și mail oficial în ultimele 6 luni pe care eu le-am avut cu Parma. E toată corespondența, zoom-uri făcute între noi, discuțiile mele cu Man, cu tatăl lui. Am totul scris, nu sunt o nebună să spun că am făcut cel mai mare transfer.

Patronul Stelei (n.r - FCSB) a primit ofertă oficială de la mine. De disperare, ca o femeie să nu facă un asemenea transfer... cu Stanciu nu a avut ce face Giovanni Becali, controlul era deplin, la Anderlecht eram ca la noi acasă”, a declarat azi Anamaria Prodan.

Etichete: gigi becali , anamaria prodan , dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă