Neymar și Mbappe, marii favoriți la Balonul de Aur și trofeul „The Best”! Cum i-a ajutat „bomba” numită Super Liga Europei

3 săptămâni in urmă 37

Neymar și Mbappe, starurile celor de la PSG, sunt marii favoriți în lupta pentru Balonul de Aur și trofeul ”The Best” din acest sezon.

Cu șanse importante ar mai fi candidat francezul Benzema sau belgianul De Bruyne, dar implicarea celor de la Real Madrid și Manchester City în crearea competiției numită Super Liga Europei va atrage cu siguranță consecințe la nivel individual.

Neymar și Mbappe, marii favoriți la Balonul de Aur și trofeul „The Best”! Eliminarea lui Bayern l-a eliminat pe Lewandowski din cursă

Anunțul despre Super Liga Europei înseamnă foarte mult și pentru jucătorii grupărilor implicate. O parte dintre ei ar urma să aibă de suferit, conform jurnaliștilor străini, din cauza faptului că echipele pentru care activează au ales să se lupte cu FIFA și UEFA.

Cei mai câștigați în acest sens par a fi, în acest moment, Neymar și Mbappe de la PSG. În cursa pentru Balonul de Aur și pentru trofeul ”The Best”, ei au scăpat de contracandidați.

Polonezul Lewandowski a ieșit din cărți definitiv, după ce Bayern a fost eliminată chiar de PSG în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Accidentarea sa de ultim moment a cântărit decisiv în balanța confruntării pierdute de campioana Bundesligii în fața celor de la PSG.

Trebuie amintit faptul că anul trecut Lewandowski era mare favorit la câștigarea Balonului de Aur, dar trofeul nu s-a mai acordat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Principalul rival ar fi fost Karim Benzema, dar e greu de crezut că un jucător de la Real Madrid mai poate fi premiat

Neymar Junior și Kylian Mbappe se luptă încă pe mai multe fronturi în încercarea lor de a triumfa în cursa pentru cel mai bun fotbalist al planetei din acest sezon.

PSG este în cursa pentru un nou trofeu în Ligue 1 și este printre favoritele la câștigarea UCL în acest an.

Atacantul parizienilor Kylian Mbappe are o oportunitate foarte bună de a câștiga și turneul final al EURO2020, cu naționala Franței, campioana mondială en-titre.

O potențială amenințare pentru cele două staruri de pe Parc des Princes ar putea-o constitui veteranul Karim Benzema, care la rândul său poate câștiga cu Real Madrid titlul în LaLiga și UEFA Champions League, la care s-ar putea adăuga și un triumf cu naționala Franței la EURO2020.

Problema este că Benzema joacă la clubul condus de președintele Florentino Perez, principalul susținător al proiectului Super Liga Europei și cel desemnată să fie președinte la înființare. În acest context, este aproape imposibil ca un fotbalist de la echipa sa să mai fie premiat, cel puțin de către cei de la UEFA. În aceeași situație se află și belgianul Kevin de Bruyne, de la Manchester City, un alt club care a participat la crearea competiției oligarhilor.

The post Neymar și Mbappe, marii favoriți la Balonul de Aur și trofeul „The Best”! Cum i-a ajutat „bomba” numită Super Liga Europei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă