Neymar Jr. dă de înțeles că Leo Messi este așteptat la PSG! Indiciul lansat de brazilian pe rețelele sociale

2 luni in urmă 62

Despărțirea lui Lionel Messi de FC Barcelona a amplificat agitația pe piața transferurilor, acesta fiind o țintă excelentă pentru cluburile puternice financiar, care nu vor fi nevoite să achite nicio sumă de transfer în schimbul său. Printre cele mai vehiculate posibile destinații pentru starul argentinian este Paris Saint-Germain, unde acesta s-ar reîntâlni cu fostul său coleg Neymar Jr.

Brazilianul a declarat deschis în mai multe rânduri că ar fi mai mult decât încântat să joace din nou alături de Messi, după cei doi au evoluat împreună pentru catalani între 2013 și 2017.

Puterea financiară a lui PSG l-ar putea convinge pe argentinian să meargă pe Parc des Princes pentru a pune umărul la visul francezilor de a aduce trofeul Ligii Campionilor la Paris.

Neymar îl așteaptă pe Lionel Messi la PSG! Indiciul lansat de brazilian pe rețelele de socializare

Publicația braziliană TNT Sports Brasil a postat pe Instagram un desen în care Neymar și Messi se îmbrățișează. Interesant e că ambii purtau echipamentul lui Paris Saint-Germain, iar argentinianul avea inscripționat pe tricou numărul 10, purtat în prezent de jucătorul din „Țara cafelei”.

Neymar Jr. nu a părut deranjat de faptul ca în cazul venirii lui Messi pe Parc des Princes ar trebui să renunțe la acest simbol ba, mai mult, a apreciat postarea celor de la TNT Sports Brasil, care au publicat poza alături de mesajul „Vai, inima mea!”.

În acest moment, marii favoriți pentru a obține semnătura starului argentinian sunt coloșii Manchester City și Paris Saint-Germain, singurele cluburi care pare că au puterea financiară de a-l tenta pe Lionel Messi cu un contract, în condițiile în care salariul mult prea mare cerut de jucător a cântărit decisiv în hotărârea lui FC Barcelona de a-l lăsa liber.

The post Neymar Jr. dă de înțeles că Leo Messi este așteptat la PSG! Indiciul lansat de brazilian pe rețelele sociale appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă