Neymar Jr. a luat foc, după ce a fost criticat pentru absența sa prelungită de la PSG! „Ca să te simți bine noaptea, trebuie să ai grijă de tine mai întâi”

6 zile in urmă 7

Starul brazilian al celor de la PSG, Neymar Jr., a fost criticat dur de presa franceză și a fost acuzat că s-ar afla într-o vacanță prelungită.

El a negat vehement faptul că nu ar fi un bun profesionist și a răspuns cu fotografii de la recuperarea sa.

Neymar a fost ironic cu privire la viața extrasportivă agitată pe care o duce.

Neymar Jr. a postat fotografii cu el într-o cameră hiperbarică, unde continuă recuperarea după o accidentare musculară

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Neymar a fost acuzat recent de presa din țara sa natală și din Hexagon că nu este un bun profesionist, deoarece și-a prelungit timpul liber petrecut alături de familie și de prieteni, în loc să se întoarcă la antrenamentele parizienilor.

În plus față de imaginea postată din timpul recuperării sale, starul brazilian a adăugat și un comentariu ironic la adresa criticilor săi:

„Sesiunea a doua de azi. Cât de bine este să nu fii profesionist și să nu ai grijă de tine, corect? Ca să te simți bine noaptea, trebuie să ai grijă de tine mai întâi”.

Potrivit celor de la UOL, Neymar folosește de două ori pe zi acest dispozitiv revoluționar, pentru o oră, pentru a se recupera în urma unei accidentări musculare.

Cu toate acestea, însă, superstarul parizian a mers la o petrecere de Anul Nou, în cârje și cu piciorul bolnav bandajat, și a stârnit un adevărat tsunami de critici la adresa sa.

Comentatorul brazilian Fabio Sormani a ținut să evidențieze lipsa de profesionalism a lui Neymar:

„Nu își ia cariera în serios. Nu are atitudinea lui Hulk, de exemplu, care se antrenează în vacanță. De ce nu îl vedeți pe Neymar în sala de forță sau cu un nutriționist? Pentru că el este în vacanță. Neymar nu o să câștige niciodată Balonul de Aur și Vinicius o va face”.

The post Neymar Jr. a luat foc, după ce a fost criticat pentru absența sa prelungită de la PSG! „Ca să te simți bine noaptea, trebuie să ai grijă de tine mai întâi” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă