Neymar, atacat dur de un nume mare din fotbal: „Nu-și respectă adversarii, nu-și respectă coechipierii. E total greșit ce face”

1 lună in urmă 12

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021, 12:06 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 12:19

Starul brazilian al lui PSG e criticat de Bixente Lizarazu. „Are 29 de ani, câștigă 30 de milioane anual. Nu poți să te comporți ca el”, a tunat campionul mondial și european.

Neymar creează o stare de neliniște, de nemulțumire, în vestiarul lui PSG cu eliminările sale. E a patra oară când ia „roșu" la parizieni (în două rânduri cu Marseille, o dată cu Bordeaux și Lille), mereu în finalul unor meciuri în care e frustrat. La 29 de ani, nu învață nimic din lecțiile primite. Aceasta este concluzia L'Équipe înaintea "ciocnirii" cu Bayern.

Lizarazu: „Neymar nu poate fi calm"

Bixente Lizarazu a fost mult mai dur decât jurnaliștii, în timpul emisiunii Téléfoot, la TF1. Fostul internațional francez, 51 de ani, campion mondial și europan, opt sezoane fundaș stânga la Bayern, nu l-a cruțat pe brazilian: „Revine după o pauză lungă, a stat două luni din cauza accidentării, peste trei zile urmează un meci important din Liga Campionilor. Trebuie să-ți păstrezi calmul, dar Neymar nu poate fi calm. Nu-și respectă adversarii, nu-și respectă coechipierii, nu are pic de disciplină".

Lizarazu nu-l vede pe Neymar model, în niciun caz: „Nu poți să te comporți ca el. Are 29 de ani, câștigă 30 de milioane de euro anual, este unul dintre starurile lumii fotbalului. E total greșit ce face".

11cartonașe roșii a primit atacantul brazilian în întreaga carieră: cele mai multe, la Santos (5) și Marseille (4)

Neymar nu aduce și victorii?

Cu Barcelona, la 4-1 și 1-1 în „optimi", sud-americanul a lipsit, și PSG a jucat foarte bine, mai ales în prima manșă. Acum, Neymar e din nou pe teren. A fost și în finala Ligii cu Bayern. Și a pierdut, 0-1.

3etape de suspendare ar putea fi pedeapsa împotriva lui Neymar pentru eliminarea din meciul cu Lille (0-1)

Citește și alte știri despre Bayern - PSG:

Vicecăpitanul lui Bayern a devenit antrenorul din teren al echipei: „Radio Müller”

Verratti s-a infectat pentru a doua oară cu coronavirus în ultimele două luni! Mijlocul lui PSG, rupt cu Bayern

Playtech: Traian Băsescu, reacție halucinantă în legătură cu condamnarea Ioanei: ”Nu-i atinge nimeni pe...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă