Prahova: Incendiul de la Spitalul Sinaia, provocat de un scurtcircuit; activitatea unităţii - reluată cu unele restricţii

Incendiul care a izbucnit, miercuri, la Spitalul Orăşenesc Sinaia a fost provocat de un scurtcircuit produs la staţia de oxigen, activitatea unităţii sanitare fiind reluată, însă cu unele restricţii.

Managerul spitalului, Mariana Miu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că în unele zone ale clădirii se fac lucrări de reparaţii, aerisire şi igienizare a spaţiilor care au fost afectate de fumul dens provocat de incendiu.

Astfel, pe secţiile de medicină internă şi obstetrică-ginecologie se asigură doar urgenţele, dar în alte spaţii ale spitalului decât cele destinate în mod normal acestor activităţi.

Potrivit managerului spitalului, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la staţia de producere şi furnizare de oxigen a unui operator privat cu care unitatea sanitară are contract pentru furnizarea de oxigen la patul bolnavului.

Deocamdată nu se cunoaşte valoarea pagubelor, evaluarea fiind încă în curs. AGERPRES/(AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Karina Olteanu, editor online: Gabriela Badea)

 

Sursa foto: (c) Spital Sinaia / Facebook 

•Top• Cele mai citite Ştiri