Încă un pacient de Covid-19 care a refuzat internarea a murit

Un bărbat de 56 de ani confirmat cu COVID-19, care a refuzat internarea, după ce a fost confirmat luni cu Covid-19 a murit miercuri, a anunțat DSP Olt.


Acesta mai suferea de insuficiență cardiacă congestivă, insuficiență mitrală, insuficiență respiratorie, HTA, obezitate, hepatită cronică și boală periferică.


„În cursul zilei de astăzi, respectiv 16.07.2020, a fost înregistrat un deces la domiciliu. Persoana, bărbat în vârstă de 56 de ani, a refuzat internarea. El prezenta următoarele comorbidităţi: insuficienţă cardiacă congestivă, stenoză aortică, insuficienţă mitrală, insuficienţă respiratorie, HTA primară, obezitate, hepatită cronică, boala periferică.”
De la începutul pandemiei, în întreg județul au fost înregistrate în total 437 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, 191 pacienți au fost vindecați, 110 au rămas internați, dintre care 5 la terapie intensivă, pe ventilare mecanică, 17 au murit iar 58 au fost externați la cerere. 


Prefectura Olt a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate în județ 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19.

•Top• Cele mai citite Ştiri