Festivalul Teatru sub Lună - de vineri, pe scena Teatrului InDArt

Cea de-a şasea ediţie a Festivalului Teatru sub Lună propune, în perioada 3 - 26 iulie, 12 spectacole de teatru, comedii de succes jucate pe scena Teatrului InDArt şi opt concerte de jazz, rock acustic, balade, precum şi o expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume.

Weekend-urile (de vineri până duminică) sunt rezervate pieselor de teatru şi concertelor în aer liber, precum şi expoziţiei de fotografie şi pictură la Grădina de vară CoOperativa, str. Icoanei, nr. 86, precizează Teatrul InDArt, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

"Anul acesta ne vom bucura de cultură cu: 12 spectacole de teatru, comedii de succes jucate pe scena Teatrului InDArt, 8 concerte de jazz, rock acustic, balade - lansări de trupe noi, expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume. La acestea se adaugă şi o zonă de relaxare. Programul complet poate fi găsit pe www.teatrusubluna.ro", se arată în comunicat.

Biletele se achiziţionează online de pe www.mystage.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro, www.ambilet.ro, www.eventim.ro, www.eventbook.ro sau de la intrare în ziua evenimentului, cu rezervare înainte.

"Participând la evenimentele din cadrul Festivalului în aer liber Teatru sub Lun゠sunteţi de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Teatrul InDArt (Asociaţia Culturală InDArt) cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare şi a vă putea notifica în caz de urgenţă, conform regulilor GDPR. Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităţilor sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate", precizează organizatorii.

Totodată, sunt precizate obligaţiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

* Prezentarea la terasa unde se desfăşoară festivalul se face cu 60 de minute înainte de începerea concertului sau a piesei de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.

* Purtarea măştii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.

Organizatorii festivalului îşi rezervă dreptul de a efectua un triaj observaţional şi de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

* Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare.

* Termoscanarea de către voluntarii festivalului - persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spaţiul dedicat festivalului.

* Respectarea distanţării de minimum 1,5 m între persoane - de la intrarea în spaţiul destinat festivalului, la mese, la toalete şi la ieşirea din spaţiul festivalului.

Spectatorii vor fi aşezaţi la mese de patru persoane, mesele fiind situate la o distanţă de minim doi metri între ele. Locurile sunt limitate - 80 de locuri la fiecare eveniment.

Totodată, organizatorii atrag atenţia că, fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

* dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta şi pentru restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul festivalului.

* dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe şi relua, în funcţie de condiţiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează şi nici nu se rambursează costul biletului. AGERPRES/(AS - autor: Daniel Popescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)

 

Sursa foto: Teatrul InDArt / Facebook

•Top• Cele mai citite Ştiri