Cluj: Trei morţi într-un accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida

Un accident rutier soldat cu trei morţi, în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a avut loc, miercuri, pe centura Vâlcele-Apahida a municipiului Cluj-Napoca.

"O autospecială pentru intervenţie rapidă şi comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 7,30, pentru a gestiona situaţia de urgenţă produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9). Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule şi un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părţii carosabile şi ocupanţii blocaţi în acesta. Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanţi, un bărbat şi o femeie de cca 40 de ani, şi au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, iniţial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că şi aceasta era decedată", informează ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul autoturismului, de 20 de ani, ar fi pierdut controlul maşinii.

"Un conducător auto de 20 de ani, din comuna Moldoveneşti, în timp ce se deplasa pe Varianta Ocotitoare Cluj Est, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune un un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu semiremorcă. În urma impactului a rezultat decesul a trei persone, toate din autovehicul", informează IPJ Cluj. AGERPRES/(AS - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Oana Popescu, editor online: Adrian Dădârlat)

•Top• Cele mai citite Ştiri