Transfăgărăşanul va face parte din traseul de concurs al Raliului Argeşului

Transfăgărăşanul va face parte în acest an din traseul de concurs al Raliului Argeşului, care se va desfăşura în perioada 26-27 iunie şi va conta ca prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Consiliul Judeţean (CJ) Argeş, competiţia programează peste 100 de kilometri cronometraţi, împărţiţi pe durata a două zile de concurs, comandamentul şi parcul de service urmând să fie amplasate în centrul municipiului Piteşti.

"În prezent, organizatorii Raliului Argeşului CATENA - Powered by Peugeot depun toate eforturile ca evenimentul să fie un succes, la fel ca în 2019. În paralel, se menţine o legătură strânsă cu autorităţile centrale şi locale, cât şi cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Deşi momentan nu se cunosc toate măsurile care se vor aplica de-a lungul competiţiei, organizatorii vor pune pe primul loc siguranţa tuturor celor implicaţi", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, înscrierile pentru Raliul Argeşului 2020 vor fi deschise în perioada următoare, iar toate detaliile vor fi comunicate de către organizatori şi publicate pe site-ul competiţiei.

CJ reaminteşte că sezonul competiţional 2020 a debutat cu amânări, din cauza restricţiilor impuse de pandemie, dar începând cu data de 1 iunie se permite organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber, fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului şi Sportului şi Ministrului Sănătăţii.

Raliul Argeşului este un eveniment organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, susţinut de Consiliul Judeţean Argeş, Primăria Municipiului Piteşti şi lanţul de farmacii Catena. AGERPRES/(AS - autor: George Onea, editor: Oana Popescu, editor online: Anda Badea)

•Top• Cele mai citite Ştiri