”Never say never!”. Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf

1 lună in urmă 25

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

După ce a afirmat că ”l-a uitat” pe Laurențiu Reghecampf și că tehnicianul Universității Craiova ”și-a jefuit familia pentru amantă”, Anamaria Prodan a insinuat nu exclude o împăcare cu omul alături de care și-a petrecut ultimii 16 ani din viață.

Galerie Foto

Anamaria Prodan nu exclude o împăcare cu Laurențiu Reghecampf: ”Never say never”

Întrebată dacă ar vedea o cale de conciliere, Anamaria Prodan a folosit cunoscutul citat ”niciodată să nu spui niciodată”, lăsând întredeschisă ușa unei posibile împăcări. Cu toate acestea, agentul a reamintit că, în opinia sa, Laurențiu Reghecampf este cel care a ”târât-o în mocirlă fără voia sa”, lăsând să se înțeleagă că așteaptă un pas din partea antrenorului.

Astea sunt nişte lucruri pe care... never say never (n.r.- niciodată să nu spui niciodată). Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători, şi de oameni foarte serioşi şi foarte laudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări... niciodată în mocirlă.

Și în momentul ăsta suntem trași cumva, fără voia noastră, în ceva oribil, de aia încercăm să ieșim, să respirăm aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă”, a spus Anamaria Prodan, citată de ProSport.

Dumitru Dragomir: "Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf o să se împace foarte repede"

Primul care a înaintat posibilitatea unei împăcări între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost Dumitru Dragomir. Fostul președinte LPF a declarat că cei doi vor face pace de dragul copiilor.

"Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii? Sunt lucruri firești, lucruri care nu li se întâmplă numai lor.

Sunt niște copii foarte manierați amândoi. Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!

Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți. Dar în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate anterior.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , divort prodan reghecampf , impacare prodan reghecampf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă