Nevaccinat ca și Novak Djokovic, Gigi Becali șochează și le dă dreptate australienilor: „Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun?”

5 zile in urmă 4

Gigi Becali a vorbit despre scandalul în care a fost implicat Novak Djokovic, acesta fiind la un pas să rateze prezența pe tabloul de la Australian Open deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid.

Tenismenul Novak Djokovic a trăit clipe de coșmar în Australia, unde a fost nevoit să aștepte zile în șir într-o cameră de hotel până când a primit acceptul judecătorilor de a circula liber și, implicit, de a participa la primul Grand Slam al anului. Sârbul a ajuns în această situație deoarece nu a vrut să se imunizeze împotriva Covid, cu toate că a prezentat acte din care a rezultat că a fost infectat cu virusul pe 16 decembrie.

Gigi Becali a comentat situația lui Novak Djokovic, fiind de părere că autoritățile din Australia au tot dreptul să își stabilească propriile reguli.

Gigi Becali nu i-a luat apărarea lui Novak Djokovic

Zilele grele prin care a trecut Novak Djokovic nu l-au impresionat pe Gigi Becali, cu toate că amândoi se opun vaccinului împotriva Covid. Patronul lui FCSB a ținut să menționeze că fiecare este liber să facă orice dorește, dar numai cât timp se află la el acasă.

„Nu știu eu chestiunea asta. Ortodocșii în general nu se vaccinează, așa spun sfinții părinți. Când e vorba de credință și când spun sfinții părinți ceva, eu așa fac. Nu vreau acum să spun ce au spus că nu vreau să se sperie lumea. E țara lor, fac ce vor. Este legea lor, așa e regula lor și tu trebuie să te ții de ea. Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun? Eu nu te primesc la mine acasă, bă! N-ai ce căuta la mine, bă! Ce să cauți dacă nu te primesc? Așa văd eu…

Bravo lui că nu s-a vaccinat! Dacă nu te primește la el acasă, tu te duci la el acasă? Cine crezi că ești? Ce vrei să arăți că ești? Nu este el liderul lumii libere. Dacă este lider trebuie să fie fiecare la el acasă. Și eu pot să fiu liderul liber, dar nu la tine în casă! Asta nu pot să fac.

Tu, dacă ești sârb, ce cauți unde nu te primesc ei? Te arestează, te bagă acolo la ei la hotel. Foarte bine i-a făcut. Fiecare e liber să facă ce vrea la el acasă”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

The post Nevaccinat ca și Novak Djokovic, Gigi Becali șochează și le dă dreptate australienilor: „Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă